Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΟ Μαρκοπούλου – ΑΟ Καβάλας 3-0 στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων (Κ18) που διεξήχθη στο κλειστό του Μουζακίου (φωτο-video)

markopoulo volley korasides 1

ΑΟ Μαρκοπούλου – ΑΟ Καβάλας 3-0 στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων (Κ18) που διεξήχθη στο κλειστό του Μουζακίου (φωτο-video)

Ο ΑΟ Μαρκοπούλου επικράτησε με 3-0 του ΑΟ Καβάλας στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων (Κ18) που διεξήχθη στο κλειστό του Μουζακίου.

Αυτός είναι ο πρώτος τίτλος που κατακτά το Μαρκόπουλο σε επίπεδο κορασίδων. Τα κορίτσια της Καβάλας προσπάθησαν όμως η ομάδα των Μεσογείων κατάφερε από την αρχή να επιβάλλει την ανωτερότητα της επικρατώντας δίκαια.

Πολυτιμότερη αθλήτρια του τελικού αναδείχθηκε η διαγώνια του ΑΟΜ Ιωάννα Σπανάκη.

Τις βραβεύσεις έκαναν το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ κ. Αστέριος Πατσιαούρας, ο Αντιδήμαρχος Μουζακίου κ. Νίκος Πούπης και ο παλαίμαχος διεθνής διαιτητής Μιχάλης Θεμελης, ενώ η ΕΟΠΕ απένειμε τιμητικές πλακέτες στο Δήμο Μουζακίου και στο τοπικό σωματείο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής».

Τα σετ: 25-14, 25-17, 25-19

ΑΟ Μαρκοπούλου (Έλενα Κανελλοπούλου): Ανυφαντή, Κωτσαρά, Αλλαγιάννη, Γράβαρη, Ευαγγελίου, Σπανάκη / Καραγιάνη, Αδρακτά, Δήμου, Μπερκέτη, Μπενέζη, Νότη.

ΑΟ Καβάλας (Δημήτρης Μπαλάσας): Μπαρντακτζιάν, Γεωργιάδου, Γκίκα, Βατκαλή, Κούτσικ-Βασίλογλου, Κοβουσιάδου / Αγγελοπούλου, Κουλούρη, Ντομί, Σιώκη, Μάσαλα, Βρεττού, Παπαδοπούλου.




Total
0
Shares
Previous Article
koronoios covid

Rapid tests: 46 θετικά κρούσματα στη Θεσσαλία σήμερα – Που καταγράφηκαν

Next Article
Στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο οι τελικοί αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ κορασίδων (Κ18)

ΠΑΟΚ - ΑΟ Μαρκοπούλου ο μεγάλος τελικός των κοριτσιών Κ20 την Παρασκευή στο κλειστό του Μουζακίου