ΑΟ Κρανέας – Θεσσαλικός Ματαράγκας,Ηρακλής Σοφάδων – ΑΟ Αγναντερού…Στο ποδόσφαιρο τα πάντα γίνονται περίπλοκα εξαιτίας της παρουσίας αντιπάλων!

ΑΟ Κρανέας – Θεσσαλικός Ματαράγκας

Ο ΑΟ Κρανέας ανοίγει τις πόρτες του «σπιτιού» του για να υποδεχθεί τη Ματαράγκα.

Η ομάδα του Κώστα Γιαννέλου επιδιώκει την επαναφορά στις νίκες  και μιας και το παιχνίδι με το φύλλο ανήκει πια στο παρελθόν…ζεσταίνει μηχανές και….Έφυγεεεε!!!

Οι ερυθρόλευκοι έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας και αντιμετωπίζοντας κάθε αναμέτρηση χωριστά με τη δέουσα προσοχή πάει για το τρίποντο…έχει ποιότητα και  δυναμική και το απέδειξε επικρατώντας έναντι έτερων έμπειρων συνόλων.

Ο Θεσσαλικός αρχίζει να βρίσκει ρυθμό, αναδιπλώνεται, ανασυντάσσεται, αρχίζει να προσαρμόζεται στα δεδομένα της κατηγορίας…Το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΣΑ ήταν ένα δυνατό  κρας τεστ στο οποίο άντεξε τους κραδασμούς συνέλεξε φάσεις και εμπειρίες και πάει στην Κρανιά να αντιμετωπίσει ένα αξιόλογο και επιθετικό ρόστερ.

Βασιλιάς στο θρόνο του ο ΑΟ Κ, αλλά ο Θεσσαλικός έρχεται….διαβασμένος!

Ηρακλής Σοφάδων – ΑΟ Αγναντερού

Άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση  στους Σοφάδες με τον Ηρακλή να έχει το ατού της έδρας…Πλην όμως…

Οι προβλέψεις «θολό τοπίο»χωρίς ξεκάθαρο φαβορί γιατί ο Ηρακλής  έρχεται από ήττα από την ΑΣΑ καταγράφοντας  μερική απώλεια της ψυχολογίας του και το Αγναντερό σπατάλησε ποσότητα ενέργειας για να  επικρατήσει του Ταυρωπού …..Οι δύο ομάδες ρίχνονται στον αγώνα με ισάριθμη ποσότητα δυνάμεων…

Το ποιός το θέλει …πιο πολύ θα απαντηθεί  στο γήπεδο  Σοφάδων με τη σέντρα στις 3.00 μ,μ.

Ιωάννα Κρίκου
Total
0
Shares