Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΟ Κρανέας: “Κερδίσαμε τον σεβασμό των αντιπάλων μας”

ΑΟ ΚΡΑΝΕΑΣ

Με μια περιεκτική ανακοίνωση το ΔΣ του ΑΟ Κρανέας έκανε γενική ανασκόπιση της σεζόν που ολοκληρώθηκε και ήταν εξαιρετική για τον νεοφώτιστο σύλλογο στην Α’ ΕΠΣΚ.

Αναλυτικά:

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο που μας πέρασε αγωνιστικά η σεζόν 2018-2019 για την ομάδα μας. Μια σπουδαία σεζόν, μία σεζόν που μας βοήθησε να αλλάξουμε επίπεδο.

Το σημαντικότερο είναι ότι με την παρουσία μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και εκτός αυτού, κερδίσαμε το σεβασμό όλων των αντιπάλων μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μας, τους απόλυτους πρωταγωνιστές, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες της ομάδας και ο καθένας είχε ξεχωριστό μερίδιο στην πορεία της ομάδας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον προπονητή μας, τον κύριο Κώστα Γιαννέλο, του οποίου ο επαγγελματισμός, το ήθος και η όρεξη για σκληρή δουλειά οδήγησαν σε αυτό το ωραίο αποτέλεσμα.

Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι για την ομάδα μας είναι η βοήθεια του φίλαθλου κόσμου μας, ολόκληρου του χωριού μας, μια σχέση την οποία εμείς θεωρούμε καίρια για την ύπαρξή μας.

Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για αυτό και πάντοτε θα προσπαθούμε να σας εκπροσωπούμε με τρόπο που θα σας κάνει να αισθάνεστε περήφανοι.

Ζωτικής σημασίας τομέας για την ομάδα μας οι χορηγοί μας. Από τη μεριά μας προσπαθήσαμε να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και κυρίως να τους δείξουμε ότι η βοήθεια τους προς εμάς έχει ανταποδοτικό όφελος για τις επιχειρήσεις τους.

Ελπίζουμε να τα καταφέραμε και να προχωρήσουμε μαζί και τη νέα σεζόν. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Όλοι μαζί λοιπόν θα δουλέψουμε πιο σκληρά τη νέα σεζόν για να είμαστε ακόμη καλύτεροι και να βοηθήσουμε την ομάδα μας να εδραιωθεί στην μεγάλη κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου.

Σας ευχαριστούμε όλους ξανά από καρδιάς“.

Με τιμή,

Δ.Σ. ΑΟ ΚΡΑΝΕΑΣ

KarditsaSport.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Β2 ΕΠΣΚ Αποτελέσματα 22ης αγωνιστικής (2018-19)!

Next Article
Στους «16» του Madrid Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Τσιτσιπάς :Στο Νο7 της Παγκόσμιας κατάταξης!