Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΟ Κρανέας-Αναγέννηση….Pre game

ao kraneas asa

Η Αναγέννηση είναι η ομάδα με το βαρύ όνομα. Συμμετέχει στην δεύτερη φάση κυπέλλου ΕΠΣΚ όπου κληρώθηκε να παίξει εκτός έδρας με αντίπαλο  τον ΑΟ Κρανέας με τον αγώνα να είναι νοκ-άουτ.

Η ΑΣΑ επιστρέφει δυναμικά έχοντας επιλύσει τα  προβλήματα που την ταλάνιζαν τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την διάλυσή της στα μέσα της περυσινής αγωνιστικής σεζόν. Με νέα διοίκηση , νέο πρόεδρο τον Θέμη Καραμπέκο, καινούργιο προπονητή τον Θάνο Θεοδώρου και  αρκετές προσθήκες στο ρόστερ με κορυφαία ονόματα τον Βασίλη Ρόβα και τον Δημήτρη Κουτρομάνο…Έμπειροι παίχτες  με καριέρα επί πολλών ετών σε Εθνικές κατηγορίες.

Ο ΑΟ Κρανέας είναι μια ομάδα της ΑΈΠΣΚ με αρκετούς έμπειρους παίχτες στο ρόστερ της όπως Καραμπέκος, Το τρίο Κανιούρα, Μεσιακάρης, Κουτρούλιας (χωρίς φυσικά να εξαιρούμε τους υπόλοιπους που  ο καθένας χωριστά αλλά και εν συνόλω πλαισιώνουν δυναμικά της ομάδα του Κώστα Γιαννέλου).

ΟΜΩΣ…..Το κύπελλο ΕΠΣΚ είναι ο θεσμός των …εκπλήξεων!

Όλα παίζονται και το …μηδέν ποντάρεται!

Και οι δύο ομάδες επιθυμούν διακαώς τη νίκη.

Το κουίζ για δυνατούς λύτες είναι: Ποιά ομάδα εκ των δύο θα δώσει το 110% των δυνάμεών της, αυτό το κάτι παραπάνω που θα μετατρέψει τον αγώνα σε …ΜΑΤΣΑΡΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ;;;;;;;;;

Τα στοιχήματα τα βάζετε εσείς!!!

Σε συνομιλία πάντως που είχαμε με τον τεχνικό του ΑΟ Κρανέας  Κώστα Γιαννέλο  απαντώντας στην ερώτηση ..πώς βλέπει τον αγώνα του Σαββάτου δήλωσε τα εξής:

«Ποδοσφαιρική γιορτή για τη Κρανιά. Φιλοξενεί την μεγαλύτερη ομάδα του νομού και ευελπιστούμε να σταθούμε αντάξιοι οικοδεσπότες. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που μέσα από τις δυσκολίες βρίσκονται στην αφετηρία μιας ακόμη ποδοσφαιρικής χρονιάς».
Περιμένουμε εναγωνίως το Σάββατο 7/9/2019 και ώρα 16.30 για να παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση του ΑΟ Κρανέας με την Αναγέννηση που στα μάτια πολλών οπαδών και των δύο ομάδων παίρνει διαστάσεις  ΓΙΓΑΝΤΟΜΑΧΙΑΣ…
Ιωάννα Κρίκου




Total
0
Shares
Previous Article
syntakseis

Πληρωμές Σεπτεμβρίου 2019 για συντάξεις, ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου, επίδομα παιδιού, προνοιακά επιδόματα

Next Article
narkotika karditsa kozanis slide

Εντοπίστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης σε δύσβατη ορεινή περιοχή της Καρδίτσας δύο μεγάλες φυτείες κάνναβης