Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας η Λία Ρογγανάκη

15 Οκτωβρίου: Παγκόσμια μέρα της αγρότισσας

Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας η Λία Ρογγανάκη

Ανάληψη καθηκόντων Αντιπεριφερειάρχη

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για την ανάθεση της Αντιπεριφέρειας με αρμοδιότητα την Υγεία και την Κοινωνική Μέριμνα, έναν τομέα τον οποίο υπηρετώ εδώ και πολλά χρόνια.

Η πρόταση να αναλάβω την σημαντική αυτή θέση αποτελεί τιμή και συγχρόνως δικαίωση έπειτα από 3 χρόνια συνεχών προσπαθειών και προσφοράς ως Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των φύλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων Ν. Καρδίτσας. Ακολουθώντας την ανθρωποκεντρική πολιτική που εφαρμόζει ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, θα αγωνιστώ με ακλόνητη πίστη στη συνεργασία, ώστε να αποδώσω το μέρισμα που αντιστοιχεί στους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν ανάγκη και σε όλες τις ευπαθείς ομάδες.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας πρωταγωνίστησε σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς διαχειρίστηκε με απόλυτη επάρκεια και αποτελεσματικότητα την πανδημία. Θα συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αποφασιστικότητα, σταθερά δεσμευμένη στην υπηρεσία του πολίτη.

Μετά από μακρόχρονη πορεία ως Γενική Οικογενειακή ιατρός στο δημόσιο σύστημα υγείας, αποχαιρετώ προσωρινά τους ασθενείς που με εμπιστεύτηκαν με σκοπό να προσφέρω από την νέα μου θέση σε ακόμη περισσότερους συνανθρώπους. Η απόφαση αυτή δεν είναι εύκολη καθώς μέσα από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής κάποιου -όπως είναι η ασθένεια- γνωρίζεσαι, φροντίζεις και δένεσαι με αυτόν που σε χρειάζεται. Βλέποντας με αυτόν το τρόπο τα πράγματα διαφορετικά πέρα από την επαγγελματική ευθύνη και εκτιμώντας περισσότερο την αξία της ποιότητας της ζωής που έχει ανάγκη η καθημερινότητα μας,  αποφάσισα να προσφέρω τόσο σε επιστημονικό όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο για το συμφέρον και το όφελος των συμπατριωτών μου, πιστεύοντας πως αν κάποιος έχει όραμα, αγαπάει τον τόπο του και αυτό που κάνει, μπορεί απ’ όποια θέση κι αν βρεθεί να αγωνίζεται για το κοινό καλό.

Με την ιδιότητα της Αντιπεριφερειάρχη, εκεί ακόμα και στο πιο μικρό χωριό που συναντά κανείς την απλότητα, τη ζεστασιά και τη φιλοξενία των συμπατριωτών μου, υπόσχομαι να επιδείξω την απόλυτη ευαισθησία και τον απόλυτο επαγγελματισμό για να συμβάλω στο πλευρό του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο στην εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα όλων μας.

Εύχομαι στους νέους Αντιπεριφερειάρχες και Εντεταλμένους Συμβούλους καλό έργο και καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Αγλαΐα (Λία) Ρογγανάκη

Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας




Total
0
Shares
Previous Article
Είκοσι δύο νέα οχήματα για τον εκσυγχρονισμό του στόλου της Πυροσβεστικής από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Είκοσι δύο νέα οχήματα για τον εκσυγχρονισμό του στόλου της Πυροσβεστικής από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article
Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Αγναντερού στο Βιβλιοπωλείο «ΣΤΑΘΗ» για την προσφορά βιβλίων - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΝΑΝΤΕΡΟΥ

Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Αγναντερού

Related Posts