Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αντιπεριφερειάρχης ο Νίκος Καραγιάννης

karagiannis Agorastos slide

Στην ανάθεση των καθηκόντων στους 3 Αντιπερειάρχες και στους δύο εντεταλμένους συμβούλους (επ’ αμοιβή), προχώρησε τη Δευτέρα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ολοκληρώνοντας το παζλ της διοικητικής δομής της νέας Περιφερειακής Αρχής.

Τα νέα πρόσωπα που αναλαμβάνουν θεματικοί περιφερειάρχες είναι ο Γιώργος Λαδόπουλος ( ο οποίος επανέρχεται στον Πρωτογεννή τομέα), ο Βολιώτης Θ. Μόρας, ο Καρδιτσιώτης Νίκος Καραγιάννης και εντεταλμένοι σύμβουλοι ο Τρικαλινός Γ. Μπουτίνας ( Τουρισμού) και ο Γ.Τέας (από Μαγνησία).

Όπως είναι γνωστό το Σεπτέμβριο είχαν ανακοινωθεί οι 4 χωρικοί Ανιπεριφερειάρχες και οι 3 θεματικοί μαζί με έναν εντεταλμένο σύμβουλο.

Πιο συγκεκριμένα χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες ορίστηκαν οι κ.κ Καλομπάτσιος Χρήστος( Λάρισα). Χρ. Μιχαλάκης( Τρίκαλα), Δωρ. Κολυνδρίνη (Μαγνησία), Κ. Νούσιος ( Καρδίτσα).

Αυτοί είναι οι νέοι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες.

Θεματικοί ορίστηκαν οι κ. Λιούπας Νικόλαος (Αθλητισμού, Νεολαίας, Απασχόλησης και Δια Βίου Μάθησης), Ιγγλέσης Γρηγόριος (Πολιτικής Προστασίας, Μεταφορών και Επικοινωνιών), Μπάρδας Κων/νος ( Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Πολιτικής Γης) και εντεταλμένος Σύμβουλος για τα έργα ο κ. Στέλιος Δημότσιος.

 

karagiannis




Total
0
Shares
Previous Article

Ο Δήμος Τρικκαίων ρωτά διαδικτυακώς τους πολίτες για τη μέτρα αστικής κινητικότητας στα Τρίκαλα

Next Article
pesontes Oksias 2019slide

…σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης η ετήσια επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες στην Οξυά.

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”