Αντικαθιστά, επισκευάζει και τοποθετεί στηθαία στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας η Περιφέρεια


  • Αντικαθιστά, επισκευάζει και τοποθετεί στηθαία στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας η Περιφέρεια με έργο προϋπολογισμού 73.800 ευρώ
  • Κώστας Αγοραστός: «Χρειαζόμαστε την αυτονόητη συμπαράσταση του κράτους ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο μας»

Σημαντικές βελτιώσεις ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας θα πραγματοποιηθούν μετά από την υπογραφή από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό της σύμβασης προϋπολογισμού 73.800 ευρώ για το έργο «αντικατάσταση, επισκευή και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας Π.Ε. Λάρισας».

Με το συγκεκριμένο έργο θα πραγματοποιηθούν στοχευμένες παρεμβάσεις σε σημεία που έχει καταγράψει η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας όπου είτε θα αντικατασταθούν ή θα επισκευασθούν στηθαία, είτε να τοποθετηθούν νέα όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Υπογράψαμε σήμερα μία σύμβαση προϋπολογισμού 73.800 ευρώ η οποία αφορά σε αντικατάσταση, επισκευή και τοποθέτηση στηθαίων στο οδικό κύκλωμα της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. Η υπηρεσία μας έχει ήδη καταγράψει και ιεραρχήσει τις ανάγκες, ώστε άμεσα να ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν το βαθμό ασφάλειας στις μετακινήσεις των ανθρωπίνων κοινοτήτων και στις μεταφορές των εμπορευμάτων.

Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία συνεχίζουμε με προσήλωση στους μεγάλους στόχους αλλά και στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών. Οφείλουμε σ’ αυτή την προσπάθεια να έχουμε την αυτονόητη συμπαράσταση του κράτους το οποίο πρέπει να μεριμνήσει άμεσα και να αποδώσει τους θεσμοθετημένους πόρους στις Περιφέρειες για το 2016, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο μας, κυρίως σε ζητήματα που άπτονται τις ασφάλειας των πολιτών».

Total
0
Shares