Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανθρωπιστική Βοήθεια στον Δήμο Μουζακίου από το Σύλλογο Καρδιτσιωτών Ν.Φθιώτιδας “Ο Καραϊσκάκης”

Ανθρωπιστική Βοήθεια στον Δήμο Μουζακίου από το Σύλλογο Καρδιτσιωτών Ν.Φθιώτιδας "Ο Καραϊσκάκης"

Ανθρωπιστική Βοήθεια στον Δήμο Μουζακίου από το Σύλλογο Καρδιτσιωτών Ν.Φθιώτιδας “Ο Καραϊσκάκης”

Ο Σύλλογος Καρδιτσιωτών Ν.Φθιώτιδας “Ο Καραϊσκάκης” σε συνεργασία με την Λέσχη Εφέδρων Καταδρομέων Στερεάς Ελλάδας συγκέντρωσαν, είδη πρώτης ανάγκης στο φωτογραφείο photo center στην οδό Χαντζοπούλου 10, και στην αίθουσα Δεξιώσεων –Γάμων EXODOS Καρατζάβελου 4, Λαμία

Είναι μια από τις δράσεις μας αυτών των ημερών που προέκυψε μετά από την έκκληση της προέδρου κ.Χρύσας Μάστορα στο τοπικό κανάλι Star Λαμίας.

Ευχαριστούμε θερμά τους Ανθρώπους –μέλη και φίλους που με αγάπη πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης για πλημμυροπαθείς του Ν.Καρδίτσας.

Ευχαριστούμε ολόψυχα για την συγκέντρωση και προσφορά υλικών αγαθών :

– Τα νηπιάκια με τους γονείς τους και την νηπιαγωγό κ. Ισμήνη Τσώρλια του 4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ
– Την πρόεδρο κ.Μαίρη Μαϊστρέλη, τα μέλη και τους φίλους του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
– Την πρόεδρο κ.Ιωάννα Καλότυχου,τα μέλη και φίλους του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και ΠΡΟΟΔΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΘΗΛΗΣ.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο κ.Δημήτρη Γιώτη του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ για την συνεργασία αυτών των ημερών σε αρκετά επίπεδα.

Ευχαριστούμε την κ.Αγαθή Μητσογιάννη-photo center και τον κ. Βαγγέλη Βασιλό-EXODOS μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας στην οργάνωση ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν στα καταστήματά τους.

Τα είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν την Τετάρτη 7/10/2020 στον Γενικό Διευθυντή της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μουζακίου κ. Δημήτρη Φραγκόπουλο που μας ευχαρίστησε για την στήριξη που προσφέραμε.

Mε την σειρά μας τον συγχαρήκαμε τόσο εκείνον, τους υπαλλήλους και τους εθελοντές όσο και τον Δήμαρχο κ. Στάθη Θεοφάνη για την τέλεια οργάνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μουζακίου !!!

Ευχαριστούμε τον Αντιπρόεδρο της Λέσχης Καταδρομέων Στερεάς Ελλάδας κ.Κώστα Σφήκα για την ασφαλή οδήγηση του στην μετακίνηση υλικών αγαθών.

Ως πρόεδρος του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Ν. Φθ/δας Ο Καραϊσκάκης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους μαζί κι έναν έναν προσωπικά για την ευγενική σας προσφορά κλείνοντας με την κοινή ευχή μας, ο Ν.Καρδίτσας να μπορέσει σύντομα να ξαναβρεί την κανονικούς ρυθμούς ζωής, την καθημερινότητα του!




Total
0
Shares
Previous Article
Asimina Skondra new 1

Πρόσθετες αποζημιώσεις αποφάσισε η Κυβέρνηση, για ασανσέρ, λέβητες, καυστήρες

Next Article
ΜέΡΑ25: Σώστε τα Άγραφα

ΜέΡΑ25: Σώστε τα Άγραφα

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…