Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανοίγουν τα διόδια για ελεύθερες μετακινήσεις από νομό σε νομό

ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια που ετοιμάζουν κυβέρνηση και επιχειρηματικοί όμιλοι αυτοκινητόδρομων - Μετακίνηση εκτός νομού

Ανοίγουν τα διόδια για ελεύθερες μετακινήσεις από νομό σε νομό

Για το άνοιγμα των υπερτοπικών μετακινήσεων από τις 15 Μαΐου αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Στις 15 Μαΐου που θα ανοίξει ο τουρισμός θα ανοίξουν και οι υπερτοπικές μετακινήσεις» τονίζοντας πως μέχρι τις 15 Μαΐου πάμε ως έχουμε.

Όσον αφορά την πιθανότητα κατάργησης των SMS ανέφερε ότι από τις 15 Μαΐου και μετά «θα δούμε τι μπορεί να γίνει και τι μπορεί να επανεξεταστεί» και συμπλήρωσε πως το θέμα θα συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα. Για τους παιδικούς σταθμούς η κα Πελώνη είπε πως το άνοιγμά τους δεν θα συζητηθεί αυτή τη στιγμή.

Δεν είναι δυνατόν να γίνουν self test στα παιδιά, καθώς είναι πολύ μικρά και δεν φορούν και μάσκες, ενώ αναφορικά με τους εμβολιασμούς, η κα Πελώνη είπε ότι «επιταχύνουμε πάρα πολύ. Από δω και πέρα θα ανέρχονται περίπου στις 100 χιλιάδες οι εμβολιασμοί ημερησίως.»

Τόνισε, μάλιστα, ότι το 95% των ανθρώπων που καταλήγουν σε ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι. «Το εμβόλιο είναι η μόνη ασπίδα ασφαλείας και το εργαλείο που θα μας φέρει στην ελευθερία.»




Total
0
Shares
Previous Article
Rapid tests: Αποτελέσματα ελέγχων στη Θεσσαλία - Πέμπτη 11.08.22 - Rapid tests: Το πρόγραμμα

Δήμος Μουζακίου: Rapid tests αύριο Πέμπτη στην Κρανιά

Next Article
Αποτελέσματα rapid test στη Θεσσαλία

Rapid tests για COVID-19 στον Παλαμά την Παρασκευή 7 Μαΐου