Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Άνοιγμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην πολλά υποσχόμενη τουριστική αγορά της Πολωνίας

Με τη συμμετοχή στην έκθεση Grecka Panorama στη Βαρσοβία ολοκλήρωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του έτους 2015.

Η συγκεκριμένη δράση ήταν η πρώτη αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Πολωνία, με θέμα τον Τουρισμό, την Γαστρονομία και τον Πολιτισμό, με 80 συνεκθέτες.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία στις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2015 στις εγκαταστάσεις του TORWAR ARENA για το κοινό, ενώ η ημέρα των επαγγελματιών ήταν η Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, όπου οι εκδηλώσεις έλαβαν χώρα στο ξενοδοχείο Sheraton της Βαρσοβίας, με την πραγματοποίηση συνέντευξης τύπου και Forum για την Πολωνική ταξιδιωτική αγορά.

Μια αγορά ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη, όπου για τη θερινή περίοδο του 2015 έφτασε τους 4.800 και πλέον Πολωνούς επισκέπτες στα Μετέωρα, τη Λίμνη Πλαστήρα, τις παραλίες της Λάρισας και της Μαγνησίας, τα νησιά των Βορείων Σποράδων και πλήθος ακόμα θεσσαλικών προορισμών, ενώ υπάρχει προγραμματισμός για δύο πτήσεις την εβδομάδα για το αεροδρόμιο της Σκιάθου, (τέλος Μάιου έως τέλος Σεπτεμβρίου) από Βαρσοβία και Κατοβίτσε.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με σταθερή προσήλωση καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015 έδωσε θετική ώθηση στη τουριστική δραστηριότητα της Θεσσαλίας, στηρίζοντας έναν από τους βασικούς πυλώνες της αναπτυξιακής προσπάθειας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας.

Η συμβολή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού στη επιτυχή αυτή προσπάθεια ήταν καθοριστική και θα συνεχιστεί με την ίδια ένταση και το έτος 2016.

Από πλευράς των επιχειρηματιών στην έκθεση Grecka Panorama στη Βαρσοβία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των ενώσεων ξενοδόχων και ενοικιαζομένων καταλυμάτων της Θεσσαλίας, καθώς και επιχειρηματίες του κλάδου, προβάλλοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Θεσσαλίας.

– Dolphin of Skopelos κα Ιωάννα Ευσταθίου

– Dolphin of Skiathos κ. Αλέκος Ευσταθίου

– Skiathos Palace κ. Πέτρος Δερβένης

– Four Ways Travel κα Θέκλα Καμένου

– Golden sun hotel – larisa – κ. Γεώργιος πολύζος

– Rooms larisa κ. Ηλίας Ευσταθίου

– κα Αλεξανδρίδου Βάσω (hotel – Καρίτσα Λάρισας)

– ΔΕΔΑ ΝΕΠΑ κ. Δημήτριος και κα Έρη Χριστοδολοπούλου

– Εκπρόσωπος του Lida Village Resort




Total
0
Shares
Previous Article

Διήμερο χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο κέντρο της Λάρισας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article

Θεώρηση - Χορήγηση δελτίου μετακίνησης στα άτομα με αναπηρίες για το έτος 2015

Related Posts