Ανοίγει η αυλαία του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Βορείου Ελλάδος την Κυριακή 29 Μαΐου στο Ανήλιο Μετσόβου

UwAAAABJRU5ErkJggg==

Ανοίγει η αυλαία του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Βορείου Ελλάδος την Κυριακή 29 Μαΐου στο Ανήλιο Μετσόβου

Την Κυριακή 29  Μαΐου στο Ανήλιο, ανοίγει η αυλαία του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Βορείου Ελλάδος, με διοργανωτή το Αθλητικό Σωματείο  Α.Λ.Μ.Σ.Ι.

Ο  Μ.Σ.Μ – Δήμος Μουζακίου θα εκπροσωπηθεί από τους παρακάτω 3 αθλητές στον 1ο αγώνα του Πρωταθλήματος στα Ιωάννινα.

1.ΤΡΑΝΤΖΑΣ  Μιχαήλ  Κατηγορία  S1

2.ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ  Παύλος  κατηγορία  SB

3.ΤΖΟΥΜΑΣ  Χρήστος Κατηγορία   SSENIOR

Με χαμόγελα, αισιοδοξία , δύναμη και με  άριστο  αγωνιστικό πνεύμα οι  αθλητές  μας είναι σωματικά και πνευματικά έτοιμοι, προσηλωμένοι  στους  αγωνιστικούς στόχους, για αναμενόμενες δυνατές  μάχες.

Το  Δ.Σ  σας εύχεται  από καρδιάς καλή επιτυχία  !!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας για την θετική τους ανταπόκριση , που για άλλη μία χρονιά είναι δίπλα μας, δηλώνοντας  παρόντες με την έμπρακτη στήριξη και βοήθειά τους.

Επίσης  ευχαριστούμε τους  χορηγούς επικοινωνίας και όλους-ες  εσάς για το έκδηλο ενδιαφέρον σας  και την αγάπη που δείχνετε για την αγωνιστική  πορεία  του Σωματείου.

Η ανταπόκριση και η αγάπη  σας είναι συγκινητική, νιώθουμε πάντα την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους-ες εσάς που στηρίζετε  με τον οποιονδήποτε τρόπο την προσπάθεια μας, δίνοντάς μας έτσι το κουράγιο και την δύναμη  να συνεχίσουμε το έργο μας.

Σας ευχαριστούμε  θερμά!!

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος του Μ.Σ.Μ.

Δουμανάς ΝέστοραςTotal
60
Shares
Previous Article

Έφυγε από τη ζωή ο Φίλιππος Χαλίλης σε ηλικία 78 ετών

Next Article

Επιμόρφωση σε εκπαιδευτικούς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου με θέμα «Ανίχνευση και παραπομπή μαθησιακών και ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών στη σχολική ηλικία»Total
60
Share