Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανοιχτή πρόσκληση προς τους ανέργους-Ευκαιρίες και προοπτικές απασχόλησης στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Ενημερωτική συνάντηση με τους ανέργους των κοινοτήτων λίμνης Πλαστήρα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.00 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μορφοβουνίου «Αντώνης Σαμαράκης».

Στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες απασχόλησης που δημιουργούνται μέσα από ευρωπαϊκά και άλλα προγράμματα.

Ο διευθυντής και στελέχη της ΑΝΚΑ θα παρουσιάσουν τα προγράμματα τα οποία είναι σε εξέλιξη, όπως λ.χ. το Leader, πρωτοβουλίες για την κοινωνική οικονομία, συνεταιριστικές και άλλες πρωτοβουλίες που είναι σε εξέλιξη από την ΑΝΚΑ και άλλους φορείς.

Ο δήμαρχος λίμνης Πλαστήρα θα παρουσιάσει το Μητρώο Απασχόλησης, με προτεραιότητα τους ανέργους και τους επαγγελματίας της περιοχής, αλλά και με ποιόν τρόπο ο Δήμος μπορεί να στηρίξει την τοπική οικονομία. Προπαντός να υποστηριχθούν οι νέοι άνεργοι για να γίνουν αφεντικά στον τόπο τους.

Την εκδήλωση οργανώνει η νέα δημοτική αρχή Λίμνης Πλαστήρα, η οποία υλοποιεί από την πρώτη στιγμή τις δεσμεύσεις υλοποίησης του Αναπτυξιακού προγράμματος το οποίο παρουσίασε στις εκλογές. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους τους δημότες και όσους θέλουν να διακρίνουν ευκαιρίες απασχόλησης και επιχειρηματικότητας..

Παναγιώτης Νάνος



Total
0
Shares