Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανοιχτή μέρα γνωριμίας για γονείς με το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Ανοιχτή μέρα γνωριμίας για γονείς με το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

To Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας προσκαλεί τους γονείς των μαθητών/τριών που φοιτούν στην ΣΤ τάξη των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας να συμμετάσχουν στην «Ανοιχτή μέρα γνωριμίας με το Μουσικό Σχολείο», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου στις 5 το απόγευμα.

Προηγήθηκαν οι επισκέψεις των μαθητών και μαθητριών των δημοτικών σχολείων στη χρονική περίοδο  Απριλίου μέχρι και αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις του σχολείου, να γνωρίσουν τη λειτουργία του, να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με τη μαγεία της μουσικής και τις διευρυμένες δραστηριότητες που αναπτύσσει παράλληλα με το πρόγραμμα των μαθημάτων.

Τώρα δίνεται η ευκαιρία στους γονείς να επισκεφτούν το Μουσικό Σχολείο, να ξεναγηθούν στους χώρους του, να ενημερωθούν από τη Διεύθυνση και τους καθηγητές Γενικής και Μουσικής Παιδείας για τα μαθήματα και το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών, τη σίτιση, τις μετακινήσεις των μαθητών και γενικότερα να γνωρίσουν ένα υπερσύγχρονο σχολείο που προσφέρει πολύπλευρη καλλιέργεια και δημιουργικές διεξόδους και να λύσουν τις οποιεσδήποτε απορίες τους σχετικά με τη φοίτηση των μαθητών.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο του σχολείου 2441073970 κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου.




Total
0
Shares
Previous Article
Την Κυριακή στην Καρδίτσα ο 5ος Πλαστήριος Δρόμος

Την Κυριακή στην Καρδίτσα ο 5ος Πλαστήριος Δρόμος

Next Article
Αναβαθμίζονται 18 παιδικές χαρές στο Δήμο Καρδίτσας

Αναβαθμίζονται 18 παιδικές χαρές στο Δήμο Καρδίτσας

Related Posts

theologis stefanos karditsa
Διαβάστε περισσότερα

Απάντηση του αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καρδίτσας κ. Στεφ. Θεολόγη σε ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Καρδίτσας περί θεματικών πάρκων

Με έκπληξη διαβάσαμε την πρόσφατη απάντηση του γραφείου του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας