Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανοιχτή επιστολή του Προέδρου Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ.Ηλία Αντωνίου

Αγαπητοί συμπολίτες,

Διανύοντας τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς, το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, σας εύχεται Καλές Γιορτές με αισιοδοξία,  δημιουργικότητα και αλληλεγγύη.

Το Επιμελητήριο πάντα δίπλα στον επιχειρηματία του Νομού, υποστηρίζει κάθε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώνεται στο Νομό μας. Καλούμαστε να συμμετάσχουμε  στις εορταστικές εκδηλώσεις του Νομού μας, επιβραβεύουμε τις προσπάθειες  των συμπολιτών μας, χαρίζουμε χαμόγελο στα χείλη των παιδιών μας, κρατάμε ζωντανή την παράδοση, αλλάζουμε τη διάθεση και την ψυχολογία μας και στηρίζουμε τον τόπο μας. Η «Παυσιλυπούπολη» του Δήμου Καρδίτσας , ο «Τεχνόδρομος» Μουζακίου, και όλες οι εκδηλώσεις των δήμων μας, μας περιμένουν και υπόσχονται να αποζημιώσουν τις αισθήσεις μας.

Αγαπητέ συμπολίτη,

Αυτές τις μέρες πρώτα απ΄όλα στηρίζουμε  την τοπικά αγορά, τα καταστήματα της γειτονιάς μας,  τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες, προτιμούμε τα τοπικά προϊόντα και υπηρεσίες. Με τον τρόπο αυτό   στηρίζουμε  τον Καρδιτσιώτη επιχειρηματία  και τον εργαζόμενο, βοηθώντας αποτελεσματικά στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Η χρονιά που πλησιάζει ας μας γεμίζει με χαμόγελο και αισιοδοξία. Οι επαγγελματίες του νομού είναι πάντα στη διάθεσή σας και αξίζουν και το 2016 την προσοχή σας.




Total
0
Shares
Previous Article

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών

Next Article

Συγκέντρωση τροφίμων της Γεν. Περιφ/κης Αστυνομικής Δ/νσης Θεσσαλίας