Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανοιχτή επιστολή της Νικολέτας Καλυβιώτη προς Περιφεριάρχη, Δήμαρχο Καρδίτσας και Εισαγγελέα

artesiano dromo fotismos katagelia

Ανοιχτή επιστολή της Νικολέτας Καλυβιώτη προς Περιφεριάρχη, Δήμαρχο Καρδίτσας και Εισαγγελέα

Μπήκα στη διαδικασία να γράψω αυτή την επιστολή καθώς μετά από επανειλημμένες και άκαρπες προσπάθειες δεν είδα καμία απολύτως συγκίνηση και κανένα απολύτως ενδιαφέρον από τους αρμόδιους σχετικά με μια βλάβη που έχει προκληθεί στη φωταγώγηση του περιφεριακού δρόμου έξω από το χωριό Αρτεσιανό και μετρά πάνω από δυο μήνες. Αναλυτικότερα, το πρόβλημα υπάρχει στα δεύτερα φανάρια του δρόμου κοντά στο γήπεδο του χωριού όπου όλη η αριστερά σειρά των στύλων φωταγώγησης δεν λειτουργεί.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την έλλειψη ορατότητας σε ένα αρκετά επικίνδυνο σημείο καθώς ο δρόμος στην έξοδο του χωριού κάνει έναν ελιγμό και στενεύει.

Έχω πάρει δεκάδες τηλέφωνα στο Δήμο, στην αστυνομία και στην τροχαία και μετά από πολλές προσπάθειες συνεννόησης με ενημέρωσαν ότι αυτό είναι θέμα της περιφέρειας και πως είναι ενήμεροι για το πρόβλημα και πως δεν έχουν έρθει ακόμη να αποκαταστήσουν την βλάβη διότι δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση(!) και πως σε μια εβδομάδα θα το έχουν φτιάξει. Ακομη μια εβδομάδα όμως πέρασε και τίποτα δεν έγινε! Τι περιμένετε λοιπόν; Να γίνει κάποιο ατύχημα ή ακόμη χειρότερα κάποιο δυστύχημα; Αν αυτη η χώρα έχει μπει στον αυτόματο πιλότο όπως άλλωστε αποδεικνύεται καθημερινά, ποια είναι η δική σας θέση ώστε να ξέρουμε που πάνε τα χρήματα μας; Θα περιμένετε και εδώ να γίνει πρώτα δυστύχημα και μετά να γίνει η αποκατάσταση της φωταγώγησης;

Κλείνοντας, εύχομαι να αντιληφθούμε όλοι μας ότι ο καθένας μας από τη μεριά του και από την θέση του φέρει ένα μερίδιο ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και απέναντι στον συνάνθρωπο. Μια ευθύνη που θα κάνει τον κόσμο μας καλύτερο. Όσοι βέβαια δεν μπορούν να υποστηρίξουν τις πιο απαιτητικές ευθύνες, μπορούν να παραχωρήσουν τα ηνία σε πιο ικανά χέρια. Η υγεία και η ασφάλεια των ανθρώπων πρέπει πάντα να είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας. Και αν γίνει κάποιο ατύχημα εδώ, θα ξέρουμε όλοι τους πραγματικούς υπεύθυνους.

Καλυβιώτη Νικολέτα




Total
0
Shares
Previous Article
poisis

Ζαμάν ή Φου-καρά

Next Article
Α. Σκόνδρα: Για αυξήσεις μισθών και φοροελαφρύνσεις το πρώτο οικονομικό νομοσχέδιο Ασ. Σκόνδρα: Συνολικά 185,5 εκ ευρώ στον πρωτογενή τομέα ως τον Μάϊο - Α. Σκόνδρα: Παράσταση με τίτλο «Η κορύφωση του δράματος του ΣΥΡΙΖΑ» - Ασημίνα Σκόνδρα: Όφελος για όλους η ταχύτερη απονομή Δικαιοσύνης

Α. Σκόνδρα: «Πάντα στο πλευρό των αγροτοκτηνοτρόφων»

Related Posts