Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανοιχτή επιστολή προς τους Συνεταίρους – Πελάτες της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας

Trapeza Thessalias

Αγαπητοί Συνεταίροι & Πελάτες της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας,

Η μεγάλη θεομηνία που έπληξε την πόλη της Καρδίτσας έπληξε και το υποκατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας στην οδό Νικηταρά 1 και Ηρώων Πολυτεχνείου.

Τα συστήματα λειτουργίας γίνεται προσπάθεια να ανακάμψουν στο φυσικό χώρο του Καταστήματος. Μέχρι όμως να γίνει αυτό οι συνεταίροι και πελάτες της Τράπεζας μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω του e-banking. Για τις μεταφορές κεφαλαίων έχει ορισθεί όριο μέχρι το ποσό των 20.000,00€ χωρίς εγκρίσεις.

Για όσους επιθυμούν να συναλλαχθούν με φυσική παρουσία μπορούν να εξυπηρετηθούν από το Κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας στα Τρίκαλα στην οδό Κονδύλη 61-63.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας αναλαμβάνοντας και τη δική της ευθύνη για την ανάκαμψη της επιχειρηματικής δραστηριότητας και οικονομικής ζωής στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας αποφάσισε:

  1. Την αυτόματη ανανέωση όλων των πιστωτικών ορίων ενήμερων και ρυθμισμένων επιχειρηματικών δανείων πελατών μέχρι 30.06.2021. 
  1. Μείωση των επιτοκίων των ενήμερων δανείων των επιχειρηματικών πελατών κατά δύο (2) ποσοστιαίες μονάδες (2%) από 1.09.2020 έως 30.06.2021. 
  1. Μετάθεση όλων των δανειακών υποχρεώσεων των ενήμερων επιχειρηματικών πελατών από 1.09.2020 για μετά την 30.06.2021. 
  1. Νέα πίστωση για όλους τους ενήμερους επιχειρηματικούς δανειακούς πελάτες χωρίς δικαιολογητικά έως 10.000,00€ με λήξη 30.08.2025 και επιτόκιο 4% (+ εισφορά του ν. 128 0,60%).

Με συνέργειες και κατανόηση πρέπει όλοι να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο για να επιστρέψει η επιχειρηματικότητα στην Πόλη και στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας

Αναστάσιος Νικ. Λάππας

 

Πρόεδρος – Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Είμαστε όλοι ... πρώτα, Ανατολικο - Αργιθεάτες, λόγω... Ιανού!

Next Article
epixeiriseis plimires 1

ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ: Ανακοίνωση για τις πληγείσες επιχειρήσεις

Related Posts