Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανοιχτά τα καταστήματα και τις Κυριακές ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

katastimata

Ανοιχτά τα καταστήματα και τις Κυριακές ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Ανοιχτά τα καταστήματα και τις Κυριακές ανακοίνωσε από το βήμα της βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει για πόσο καιρό θα ισχύσει το μέτρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα την Κυριακή 24 Ιανουαρίου ενώ ανοίγει συζήτηση και για άλλες Κυριακές.

Παράλληλα, τόνισε πως το μέτρο επιβολής προστίμο 500 ευρώ για όσους παραβαίνουν τους κανόνες παίρνει αναβολή για 10 μέρες. Συνεπώς μέχρι και την άλλη Δευτέρα, ισχύει το πρόστιμο 300 ευρώ για τους παραβάτες.

Κατά την διάρκεια της τριτολογίας του ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε και επίσημα το άνοιγμα των καταστημάτων σε όλη τη χώρα, εξαιρώντας τις «κόκκινες» περιοχές όπου εφαρμόζονται μέτρα αυστηρού lockdown.

πηγή: dikaiologitika.gr




Total
0
Shares
Previous Article
astynomia eleghoi metakinisi

Παραμένει η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό, ποιοι εξαιρούνται

Next Article
xionia Porti 2021

 Έρχεται η κακοκαιρία «Λέανδρος», με ψύχος και χιονοπτώσεις.

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…
gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.