Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανοιχτά σήμερα και με εκπτώσεις τα καταστήματα – Το ωράριο για σούπερ μάρκετ και κομμωτήρια

Κυριακή του Θωμά με ανοικτά μαγαζιά και κομμωτήρια - Τα ωράρια λειτουργίας

Ανοιχτά σήμερα και με εκπτώσεις τα καταστήματα – Το ωράριο για σούπερ μάρκετ και κομμωτήρια

 Ανοιχτά είναι τα καταστήματα αλλά και τα σούπερ μάρκετ σήμερα, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι ενδιάμεσες εκπτώσεις που ξεκίνησαν στις 5 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 15 του μηνός. Όσον αφορά στο ωράριο λειτουργίας, τα σούπερ μάρκετ και τα υπόλοιπα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 έως τις 18:00. Υπενθυμίζεται πως οι καταναλωτές για να μεταβούν σε σούπερ μάρκετ θα πρέπει να αποστείλουν sms στο 13033 με κωδικό 2.

Τι ισχύει για τα εμπορικά καταστήματα

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε εμπορικά καταστήματα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού με το κατάστημα που επιθυμούν να επισκεφτούν και να αποστείλουν SMS στο 13032 με τα στοιχεία τους και έχουν στη διάθεση τους συνολικά 3 ώρες. Ο εμπορικός κόσμος έχει μεγάλες προσδοκίες από αυτή την εκπτωτική περίοδο και τα καταστήματα διαφημίζουν μεγάλες εκπτώσεις που σε κάποιες περιπτώσεις φτάνουν μέχρι και το 70%.

Οι εμπορικοί σύλλογοι με ανακοινώσεις τους υπενθυμίζουν, ότι κατά την διάρκεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας μειωμένης τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ακρίβεια των εκπτωτικών αναγγελιών προς τον πελάτη, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται πρόστιμα λόγω λάθους. Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται και να ανταποκρίνεται προς την αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά. Οι καταστηματάρχες σε περίπτωση ελέγχου θα πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Τι ισχύει για τα κομμωτήρια

Η μετακίνηση για το ραντεβού στο κομμωτήριο γίνεται με αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6 ή με την αντίστοιχη γνωστή γραπτή βεβαίωση (τύπου Β) και με το σχετικό αποδεικτικό του ραντεβού (SMS ή email) από τον πάροχο της υπηρεσίας.




Total
0
Shares
Previous Article
kyriaki Thoma

Κυριακή του Θωμά - Γιατί λέγεται και Αντίπασχα

Next Article
Περιφέρεια Θεσσαλίας - Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας: Στο χάρτη της κακοκαιρίας και η Θεσσαλία

Αλλάζει ο καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας, άνεμοι και τοπικές βροχές

Related Posts