Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Άνοδος για την ομάδα Μπάσκετ του Γ.Σ. Μουζακίου και Περιχώρων “Γ.Πασιαλής” στην Α2 ΕΣΚΑΘ

Μια σεζόν γεμάτη αθλητισμό και όμορφες συγκινήσεις φτάνει στο τέλος της με τον καλύτερο τρόπο

Μια σεζόν γεμάτη αθλητισμό και όμορφες συγκινήσεις φτάνει στο τέλος της με τον καλύτερο τρόπο, με την άνοδο για την ομάδα μπάσκετ του Μουζακίου από την Β’ στην Α2 κατηγορία της ΕΣΚΑΘ.

Ένα χρόνο πίσω ξεκίνησε μία νέα προσπάθεια στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας. Η επανεργοποίηση του Συλλόγου γέμισε θέληση και πείσμα τους παίχτες της ομάδας μπάσκετ που δημιουργήθηκε ουσιαστικά από το μηδέν, και με τη σημαντική βοήθεια του προπονητή Κώστα Ναούμ, εμφανίστηκε στα γήπεδα της Β’ ΕΣΚΑΘ. Μετά από πολλή δουλειά και καλή οργάνωση η ομάδα μας πραγματοποίησε μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και δίκαια κατέκτησε τη θέση που οδηγεί στην άνοδο και στην Α2 κατηγορία, όπου θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους παίχτες και τον προπονητή για την μεγάλη επιτυχία και ευχόμαστε σε όλους πρώτα απ’ όλα υγεία και καλή συνέχεια στην Α2 κατηγορία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας που μας βοήθησαν και μας πίστεψαν από την αρχή, στην ουσία χωρίς να υπάρχει καν ο Σύλλογος. Σε συχνές αναφορές τις επόμενες μέρες θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά όλους τους χορηγούς μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το Δήμο Μουζακίου για την απόλυτη στήριξη σε κάθε μας βήμα, καθώς και το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου Μουζακίου για την άψογη συνεργασία.

Ευχαριστούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των τμημάτων του Συλλόγου για τις συγκινήσεις και τις χαρές που μας έδωσαν, τους γονείς των μικρών μας αθλητών και όλων των κατοίκων της περιοχής μας που ήρθαν κοντά μας και μας στηρίζουν σε κάθε μας προσπάθεια.

Ευχαριστούμε όλους τους προπονητές για τη συνεργασία μας και σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τα ονόματα των νέων συνεργατών μας για την επόμενη αθλητική χρονιά.

Σε πολύ μικρό διάστημα καταφέραμε πάρα πολλά, μάθαμε να κερδίζουμε να χάνουμε αλλά ποτέ να μη σταματάμε να αγωνιζόμαστε, συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη και ενδιαφέρον, με πρόγραμμα και με όραμα να φέρουμε όσο περισσότερο μπορούμε τους ανθρώπους της περιοχής μας κοντά στον αθλητισμό.

Σε αυτή την όμορφη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται!!!

Με τιμή

ΤΟ Δ.Σ.

86314dac8c4a78de7792750346460543

DSC 0008

korasides volleyball mouzaki

pasialis gymnastikos syllogos 1

pasialis gymnastikos syllogos 2

pasialis gymnastikos syllogos 3

pasialis gymnastikos syllogos 4

pasialis gymnastikos syllogos 5

pasialis gymnastikos syllogos 6

pasialis gymnastikos syllogos 7

pasialis gymnastikos syllogos 8




Total
0
Shares
Previous Article

Για επικινδυνότητα των υδάτων στο Ποτάμι της Βατσουνιάς προειδοποιεί η Περιβαλλοντική Οικολογική Παρέμβαση Μουζακίου-Παμίσου-Ιθώμης

Next Article

Ονοματοδοσία οδού ΤΕΦΑΑ Τρικάλων