ΑΝΚΑ: Υποβολή προσφοράς για τέσσερις συσκευές κινητού τηλεφώνου

 

Υποβολή οικονομικής προσφοράς για την προμήθεια τεσσάρων συσκευών κινητού τηλεφώνου τύπου smartphone, στα πλαίσια του έργου στήριξης έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση προσφύγων στην Καρδίτσα σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε.

anka prosfyges

Σας ενημερώνουμε ότι έχετε τη δυνατότητα υποβολής οικονομικών προσφορών για την προμήθεια τεσσάρων συσκευών κινητού τηλεφώνου τύπου smartphone, έως την Παρασκευή 08/02/2019 και ώρα 15:00. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ΑΝΚΑ (Μεγ. Αλεξάνδρου 34, 2ος όροφος), στο τηλέφωνο 2441042363 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00-15:00 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.anka.gr/portal/

Το έργο υλοποιείται μέσω σύμβαση συνεργασίας με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, με χρηματοδότηση της Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την υλοποίηση του έργου «Accommodation & services to asylum seekers and beneficiaries of international protection in Karditsa» (αρ. σύμβασης GRC01/2019/0000000193).

ΑΛΕΞΑΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ
Total
0
Shares
Previous Article

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Next Article
Ενημερωτική ημερίδα για τη νομοθεσία περί προστασίας των ζώων

Ενημερωτική ημερίδα για τη νομοθεσία περί προστασίας των ζώων


Total
0
Share