ΑΝΚΑ: Υποβολή οικονομικών προσφορών για την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού γραφείου και μίσθωσης χώρου αποθήκης

ΑΝΚΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΑΝΚΑ: Υποβολή οικονομικών προσφορών για την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού γραφείου και μίσθωσης χώρου αποθήκης στο πλαίσιο του προγράμματος «ESTIA 2021: Στεγαστικό πρόγραμμα για αιτούντες διεθνή προστασία» 

Η Αναπτυξιακή Καρδίτσας-Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (ΑΝΚΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος «ESTIA 2021: Στεγαστικό πρόγραμμα για αιτούντες διεθνή προστασία στον Δήμο Καρδίτσας» που υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, με χρηματοδότηση του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης προτίθεται να προβεί στις ακόλουθες αναθέσεις:

– Προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού γραφείου (σετ σταθερών & φορητών υπολογιστών, οθόνες, προγράμματα,  συσκευές UPS,  τσάντες laptop).

– Μίσθωση χώρου αποθήκης

Με βάση τα παραπάνω, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς στην υποβολή οικονομικών προσφορών & αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος στα γραφεία της Αναπτυξιακής Καρδίτσας-Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου 34-Καρδίτσα ΤΚ 43132- 1ος όροφος (γραφείο πρωτοκόλλου) έως την Πέμπτη 02/12/2021 και ώρα 15:00.  

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ΑΝΚΑ (Μεγ. Αλεξάνδρου 34, 2ος όροφος), στο τηλέφωνο 2441042363 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00-15:00 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.anka.gr/portal/Total
1
Shares
Previous Article
Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Καρδίτσας

Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Καρδίτσας: Υποβολή αιτήσεων για την απόκτηση αδειών νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου

Next Article
Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μουζακίου

Κάλεσμα του Δήμου Μουζακίου για μαζική συμμετοχή στην απογραφή πληθυσμούTotal
1
Share