Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΝΚΑ: Υποβολή οικονομικών προσφορών για την προμήθεια εξοπλισμού

ΑΝΚΑ: Υποβολή οικονομικής προσφοράς

anka prosfyges

Υποβολή οικονομικών προσφορών για την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού γραφείου, ηλεκτρικών συσκευών, εκτύπωση – βιβλιοδέτηση εκπαιδευτικού εγχειριδίου και προμήθεια κλινοσκεπασμάτων και λευκών ειδών στο πλαίσιο του προγράμματος «ESTIA II» 

Η Αναπτυξιακή Καρδίτσας-Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (ΑΝΚΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος «ESTIA II: Rental Accommodation scheme for asylum seekers in Karditsa» (στήριξη έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση) που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, με χρηματοδότηση του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης  (αρ. σύμβασης GRC01/2020/0000000236) προτίθεται να προβεί στις ακόλουθες αναθέσεις:

– Προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού γραφείου (σετ σταθερών υπολογιστών, προγράμματα,  συσκευές UPS, πολύ-μηχάνημα εκτύπωσης – σάρωσης – αντιγραφής).

–  Εκτύπωση – βιβλιοδέτηση εκπαιδευτικού εγχειριδίου.

– Προμήθεια ηλεκτρικών συσκευών (ηλεκτρικά καλοριφέρ λαδιού, αφυγραντήρας, σίδερα ατμού, βραστήρας).

– Προμήθεια κλινοσκεπασμάτων και λευκών ειδών (παπλώματα, πετσέτες, μαξιλάρια δαπέδου).

Με βάση τα παραπάνω, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς στην υποβολή οικονομικών προσφορών στα γραφεία της Αναπτυξιακής Καρδίτσας – Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου 34-Καρδίτσα ΤΚ 43132 – 1ος όροφος (γραφείο πρωτοκόλλου) έως την Δευτέρα 07/12/2020 και ώρα 15:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ΑΝΚΑ (Μεγ. Αλεξάνδρου 34, 2ος όροφος), στο τηλέφωνο 2441042363 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00-15:00 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.anka.gr/portal/

ΤΣΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ
Total
0
Shares