Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΝΚΑ: Αναζήτηση προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου

ΑΝΚΑ

ΑΝΚΑ: Αναζήτηση προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου

Τρία στελέχη με σύμβαση μίσθωσης έργου αναζητά η ΑΝΚΑ για το πρόγραμμα με τους πρόσφυγες

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ESTIA 2021: Στεγαστικό πρόγραμμα στο Δήμο Καρδίτσας για αιτούντες διεθνή προστασία» (ΚΩΔΙΚΟΣ MIS 5085302), το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Γενικής Γραμματείας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η ΑΝΚΑ Α.Ε. προτίθεται να προσλάβει τρία (3) στελέχη με σύμβαση μίσθωσης έργου για διάρκεια από την ημερομηνία πρόσληψης και έως και τη λήξη του έτους (31/12/2021).

Για την κάλυψη των αναγκών του Έργου, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τα ελάχιστα προσόντα για τις παρακάτω ειδικότητες:

  • ΘΕ1 – Κοινωνικός Επιστήμονας: (2 θέσεις εργασίας)
  • ΘΕ2 – Διερμηνέας Φαρσί: (1 θέση εργασίας)

να συμπληρώσουν την «Αίτηση- Εκδήλωση ενδιαφέροντος για μίσθωσης έργου» και να την καταθέσουν με το σύνολο των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ανά θέση, στα γραφεία της ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. έως τις 1/07/2021 και ώρα 15:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν το πλήρες σώμα της προκήρυξης, την αίτηση καθώς και την υπεύθυνη δήλωση από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. (Μεγ. Αλεξάνδρου 34, 2ος όροφος), στο τηλέφωνο 2441042363 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00-15:00 ή επισκεφθείτε τη




Total
0
Shares
Previous Article
Καρδίτσα: Έκκληση της Δημοτικής Αρχής τα παλαιά ρούχα να τοποθετούνται στους κάδους ανακύκλωσης ρούχων

Καρδίτσα: Έκκληση της Δημοτικής Αρχής τα παλαιά ρούχα να τοποθετούνται στους κάδους ανακύκλωσης ρούχων

Next Article
Αποτελέσματα rapid test στη Θεσσαλία

Rapid tests: Σημερινά αποτελέσματα Πέμπτης 17/06 σε Καρδίτσα, Αγία Παρασκευή, Αρτεσιανό, Άγιο Θεόδωρο