Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Άνετη νίκη με 80-51 με Μελίκη και 10-0 για τον Α.Σ.Καρδίτσας στο πρωτάθλημα

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2015, η ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας, καθώς την Κυριακή επικράτησε με 80-51 της Μελίκης

Αήττητος στην κορυφή 

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2015, η ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας, καθώς την Κυριακή επικράτησε με 80-51 της Μελίκης, έκανε το 10-0 στο πρωτάθλημα και βέβαια, παραμένει πρώτη και αήττητη στην κορυφή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Για ένα ακόμη ματς, δυναμικό «παρών» από τους φιλάθλους, που γέμισαν την κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου.

Με τη νίκη του αυτή, ο Α.Σ.Κ. αποκτά προβάδισμα για τη συνέχεια και  είναι η μοναδική αήττητη ομάδα όχι μόνο στον 3ο όμιλο αλλά σε ολόκληρη τη Γ’ Εθνική, αποδεικνύοντας πως του αξίζει η πρωτιά, την οποία με κόπο έχτισε μέσα στο γήπεδο. Από τον Αύγουστο που ξεκίνησε η προετοιμασία, ο Α.Σ.Κ. δουλεύει καθημερινά στο γήπεδο, ξεπερνώντας τις δυσκολίες αλλά και τους αρκετούς τραυματισμούς που προέκυψαν. Τώρα, είναι στην κορυφή της κατάταξης, κάτι που δε θα ήταν εφικτό χωρίς τη στήριξη της Καρδίτσας. Οι φίλαθλοι που γεμίζουν κάθε Κυριακή το κλειστό γυμναστήριο, αλλά και οι επιχειρήσεις που στέκονται στο πλευρό του Α.Σ.Κ. δίνουν πνοή και δύναμη στην ομάδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος του αγώνα της Κυριακής, ο Α.Σ.Καρδίτσας μπήκε αποφασισμένος στον αγωνιστικό χώρο να μη δώσει ιδιαίτερα περιθώρια στην ομάδα της Ημαθίας και κατάφερε να προηγηθεί με 26-11 στην πρώτη περίοδο. Οι φιλοξενούμενοι, αν και αγωνίστηκαν χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ έκαναν φιλότιμες προσπάθειες, οι οποίες όμως δεν ήταν αρκετές για να τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο. Ο Χάρης Φόρος είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές, που έδειξαν υψηλό βαθμό ετοιμότητας κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό επιπλέον κέρδος από τον Κυριακάτικο αγώνα.

Αφιερωμένη στο Χρήστο Ζωιτσάκο

Η νίκη της Κυριακής αφιερώνεται στον αθλητή της ομάδας Χρήστο Ζωιτσάκο, που πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο και βρίσκεται ήδη στο στάδιο της αποθεραπείας. Η ομάδα τον περιμένει σύντομα κοντά της, πιο δυνατό και έτοιμο για πλήρη αγωνιστική δράση.

Τα δεκάλεπτα: 26-11, 43-23, 67-33, 80-51.

Α.Σ.Καρδίτσας (Φόρος): Δεσπούλης 5, Πανάρας 8(1), Γεωργίου 2, Τσιαμούρας 5(1), Βούλγαρης 4(1), Κατσαρός, Πάσσας 8, Καμαριώτης 11, Παπαδόπουλος 6, Αντωνίου 4, Θέος 19, Κουρέπης 8.

ΓΑΣ Μελίκης (Ασλανίδης): Λιόλιος 16, Δημητριάδης 6, Παπαδόπουλος 2, Κοτσάμπασης 9(1), Σταυρουλάκης 11(3), Τζουνόπουλος, Ρογγότης 6, Γιαννόπουλος, Παπαρώσης, Κουτσαμπασιόπουλος, Ιωάννου 1.

Επίσκεψη σε KIA KAHA και PINK WOMAN

Το χρυσό της χορηγό, επισκέφτηκε το Σάββατο πριν την προπόνηση, η ανδρική ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας. Οι παίκτες με τον προπονητή τους, καθώς και μέλη της διοίκησης βρέθηκαν στα καταστήματα KIA KAHA και PINK WOMAN, που πρωτοπορούν στην ανδρική και γυναικεία ένδυση, προσφέροντας στο κοινό της Καρδίτσας, ρούχα και αξεσουάρ ποιότητας. Ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων KIA KAHA και PINK WOMAN Κώστας Παπαδόπουλος, ξενάγησε τους παίκτες της ομάδας στα καταστήματα, επισημαίνοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για τη συνεργασία αλλά και για την πορεία της ομάδας της πόλης μας, που αποδεικνύει σε κάθε αγώνα τη δυναμική της. Η διοίκηση του Α.Σ.Καρδίτσας, ευχαριστεί θερμά τον Κώστα Παπαδόπουλο και τα καταστήματα KIA KAHA και PINK WOMAN, για την υποστήριξη στην προσπάθεια της ομάδας.

Κληρώσεις και προσφορές στο γήπεδο

Εκτός από το χορταστικό θέαμα του Κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο τη Μελίκη, οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο, είχαν ένα ακόμη όφελος. Το κατάστημα οπτικών ειδών «Φώτης Παπούλιας» που στηρίζει τον Α.Σ.Καρδίτσας πρόσφερε εκπτωτικά κουπόνια σε όλους τους φιλάθλους, ενώ στην κλήρωση «κάθε πόντος και ευρώ» που έγινε στο ημίχρονο, δυο τυχεροί φίλαθλοι κέρδισαν μια δωροεπιταγή ίση με τους πόντους που πέτυχε την Κυριακή ο Α.Σ.Κ. (80 πόντοι=80 ευρώ).

xorigoi_1 xorigoi_2 xorigoi_3




Total
0
Shares
Previous Article

Χριστουγεννιάτικες Ευχές του Δημάρχου Μουζακίου και προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γεωργίου Κωτσού

Next Article

Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μουζακίου - 21 Δεκεμβρίου 2015 (video)