Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αναβλήθηκαν προγραμματισμένα χειρουργεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας γιατί χάλασε ο εξαερισμός τους!

Panepistimiako nosokomeio Larisas

Αναβλήθηκαν προγραμματισμένα χειρουργεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας γιατί χάλασε ο εξαερισμός τους!

Σε αναβολή οδηγήθηκαν προγραμματισμένα χειρουργεία την Τρίτη 23/1/2024, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, γιατί χάλασε το σύστημα εξαερισμού και οι ασθενείς που ήταν να χειρουργηθούν, έλαβαν εξιτήριο λίγο πριν εισαχθούν σ’ αυτά, ενώ τους είχε γίνει η σχετική προετοιμασία από την προηγούμενη ημέρα.

Μέχρι τώρα είναι άγνωστο πότε θα κάνουν το χειρουργείο τους.

Αυτά συμβαίνουν στο μεγαλύτερο και και μάλιστα πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Θεσσαλίας, εν έτει 2024, την ώρα που η κυβέρνηση βαυκαλίζεται για την δήθεν βελτίωση του δημόσιου συστήματος υγείας.

Σταματά η λειτουργία ευαίσθητων τομέων νοσοκομείων, όπως είναι τα χειρουργεία, γιατί χάλασε το σύστημα εξαερισμού, το οποίο σημειωτέον μαζί με όλο το ηλεκτρομηχανολογικό σύστημα του ΠΠΝΛ, εδώ και χρόνια, έχει παραδοθεί σε ιδιωτικές εταιρείες, είτε με κυβερνήσεις Ν.Δ, είτε με κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Η κυβέρνηση και η διοίκηση του ΠΠΝΛ, είναι υπόλογες για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση που δημιουργήθηκε με το σύστημα εξαερισμού που οδήγησε σε αναβολή χειρουργείων, σε ταλαιπωρία και νέα αναμονή ασθενείς που δεν χειρουργήθηκαν.

Οφείλουν να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην επαναλειφθεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση και ταυτόχρονα να καλυφθούν όλες οι ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα στα χειρουργεία και στις κλινικές του ΠΠΝΛ και όλων των νοσοκομείων της Θεσσαλίας.

Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας
Total
0
Shares
Previous Article
Καφές: έχει οφέλη για την υγεία μας;

Καφές: έχει οφέλη για την υγεία μας;

Next Article
Συνελήφθη ημεδαπός στον Βόλο με 172 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός στον Βόλο με 172 γραμμάρια κάνναβης

Related Posts

Δ. Τρικκαίων - Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς
Διαβάστε περισσότερα

Δ. Τρικκαίων – Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς

Ο κ. Σακκάς αναφέρθηκε και περιέγραψε αναλυτικά, ολόκληρο το φάσμα των ενεργειών, δράσεων, πρωτοβουλιών, συνεργασιών και έργων