Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αναβαθμίζονται αισθητικά και λειτουργικά τα σχολεία στο Δήμο Σοφάδων

sxoleia sofades 4

Αναβαθμίζονται αισθητικά και λειτουργικά τα σχολεία στο Δήμο Σοφάδων

Η Δημοτική Αρχή Σοφάδων συνεχίζει τη διαρκή προσπάθεια για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των σχολικών μονάδων του Δήμου με σημαντικές παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν, άλλες που βρίσκονται σε εξέλιξη και άλλες που έχουν ήδη προγραμματιστεί.

Οι Σχολικές Επιτροπές σε συνεργασία με τα αρμόδια τμήματα του Δήμου και τις σχολικές κοινότητες αξιοποίησαν και το διάστημα του lockdown και προχώρησαν σε σημαντικές παρεμβάσεις καλλωπισμού και συντήρησης.

Πραγματοποιήθηκαν ελαιοχρωματισμοί και βαφές σε εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους όπου ήταν απαραίτητο, εργασίες καθαρισμού και κοπή χόρτων , επισκευές , συντηρήσεις στις περιφράξεις και παρεμβάσεις για την προστασία από τον covid στο μέτρο του εφικτού.

Οι παρεμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη θα συνεχιστούν  και καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού ώστε τα σχολεία να είναι έτοιμα από κάθε πλευρά τη νέα σχολική χρονιά. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η διαμόρφωση ενός ελκυστικού μαθησιακού περιβάλλοντος για τους μαθητές καθώς αποτελεί βασική προτεραιότητα βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης των παιδιών.

Ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Σοφάδων κ. Αθανάσιος Παππάς σε σχετική του δήλωση σημείωσε:

Ο Δήμος Σοφάδων παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες της πανδημίας, είναι σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα,  έτσι ώστε να λύνονται προβλήματα και να υπάρχουν ασφαλείς συνθήκες λειτουργίας στα σχολεία μας.

Η αναβάθμιση των σχολικών υποδομών είναι προτεραιότητά μας και υποχρέωση απέναντι στην εκπαιδευτική κοινότητα. Με καλό συντονισμό προσπαθούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε αιτήματα. Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις για να αναβαθμίσουμε την αισθητική αλλά και διασφαλίσουμε την άρτια λειτουργία των σχολικών μονάδων.




Total
0
Shares
Previous Article
Agorastos sxedia erga

Ξεκινούν οι μελέτες για νέες γέφυρες στη Φυλακτή και το ρέμα Καριτσιώτη

Next Article
Rapid tests: Αποτελέσματα ελέγχων στη Θεσσαλία - Πέμπτη 11.08.22 - Rapid tests: Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία αύριο Πέμπτη