Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανάβαση στη Δρακόλιμνη της Τύμφης από τον Ο.Π.Ο.Π.

Το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Μαΐου ο Ορειβατικός Περιηγητικός Όμιλος Πύλης πραγματοποίησε την προγραμματισμένη ανάβαση στο Όρος Τύμφη, που ως στόχο είχε την επίσκεψη της Δρακόλιμνη η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 2050 μ. και είναι γνωστή για τους αλπικούς Τρίτωνες που φιλοξενεί στα νερά της.

Συνολικά 38 μέλη του Ομίλου ακολούθησαν σε αυτή την ανάβαση!!! Η Τύμφη στην κυριολεξία ποδοπατήθηκε από τα μέλη του Ο.Π.Ο.Π. αφού δημιουργήθηκαν πολλές ομάδες διαφορετικής δυναμικότητας κάνοντας διάφορες διαδρομές (Δρακόλιμνη – Κορυφή Γκαμήλας – Κορυφή Αστράκας) ακόμη και ορεινό τρέξιμο.

Μερικοί δεν έχασαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον καφέ τους και το φαγητό τους στο όμορφο Πάπιγκο και άλλοι να δροσιστούν στα παγωμένα νερά των πηγών του Βοϊδομάτη.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν, για την υπέροχη συνεργασία και την πανέμορφη συντροφιά. Μας δώσανε πολλούς λόγους για να συνεχίσουμε να προκαλούμε… προσκαλώντας νέους ανθρώπους στο Βουνό.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας λοιπόν, για την προγραμματισμένη μας ανάβαση στο Φλυτζάνι Αγράφων την Κυριακή 21 Μαΐου 2017.

opop drakolimni 1

opop drakolimni 2

opop drakolimni 3

Για τον Ο.Π.Ο.Π.




Total
0
Shares
Previous Article

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

Next Article

Μεγάλες διακρίσεις για το Ωδείο Μουσική Πνοή