Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αναβάλλεται ο αγώνας του Σαββάτου Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ – Προμηθέας Πάτρας

Γ.Σ. Μουζακίου - Κρόνος Τυρνάβου 79-50 - Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα του Μουζακίου - Ξημερώνει νέα μέρα για το τρικαλινό μπάσκετ

Αναβάλλεται ο αγώνας του Σαββάτου Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ – Προμηθέας Πάτρας

Μετά από απόφαση του ΕΣΑΚΕ, της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Basket League, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ -–Προμηθέας Πάτρας, που είχε αρχικά οριστεί να διεξαχθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης». Η παραπάνω απόφαση λήφθηκε από τα αρμόδια όργανα του ΕΣΑΚΕ και δεν αφορά την ομάδα μας, αλλά τα προβλήματα μετακίνησης της ομάδας του Προμηθέα Πάτρας.

Ο εξ αναβολής αγώνας ορίστηκε να διεξαχθεί την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022.

Η διοίκηση της Α.Σ.Καρδίτσας ΚΑΕ, εκτιμά ιδιαίτερα τη διάθεση των φιλάθλων να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας και να τη στηρίξουν στον αρχικά ορισθέντα αγώνα του Σαββάτου, όμως είναι υποχρεωμένη να σεβαστεί τις αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής. Η ομάδα ήδη προετοιμάζεται για το επόμενο ματς, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, εκτός έδρας με  αντίπαλο το Περιστέρι Bwin.

Ενημέρωση προς τους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για τον αγώνα Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ – Προμηθέας Πάτρας

Λόγω της αναβολής που ανακοινώθηκε και για να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι που με τη διαδικασία της προπώλησης έχουν ήδη αγοράσει το εισιτήριό τους, τους ενημερώνουμε για τα εξής:

  • Όσοι έχουν αγοράσει το εισιτήριο τους από τα γραφεία του ΑΣΚ μέσω της προπώλησης, μπορούν να το κρατήσουν και να παρακολουθήσουν τον αγώνα Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ – Προμηθέας Πάτρας στην ημερομηνία που θα οριστεί, χωρίς να χρειαστεί να κάνουν καμία επιπλέον κίνηση. Εναλλακτικά, έχουν την επιλογή να έρθουν στα γραφεία της ομάδας προσκομίζοντας το εισιτήριο (στο ισόγειο της Σταμούλη 3) όποτε επιθυμούν και να τους επιστραφεί το ακριβές αντίτιμο των χρημάτων που κατέβαλλαν για την αγορά του εισιτηρίου.
  • Όσοι τώρα έχουν αγοράσει ηλεκτρονικό εισιτήριο μέσω της ticketmaster.gr, η επιστροφή χρημάτων δεν είναι εφικτή, επομένως μπορούν να κρατήσουν το εισιτήριο τους και να παρακολουθήσουν τον αγώνα Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ – Προμηθέας Πάτρας στην ημερομηνία που θα οριστεί. Εναλλακτικά και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, μπορούν επικοινωνώντας στα γραφεία με φυσική παρουσία ή τηλεφωνικά (2441075507) ή με email (askarditsas@gmail.com) να ενημερώσουν σχετικά και να ανταλλάξουν το εισιτήριό τους για να παρακολουθήσουν χωρίς άλλο τίμημα έναν άλλο αγώνα της ομάδας μας στη  Basket League, με μόνη προϋπόθεση οι τιμές των εισιτηρίων να είναι οι ίδιες.



Total
0
Shares
Previous Article
1η Γιορτή Τσίπουρου την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου

1η Γιορτή Τσίπουρου την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου

Next Article
Ο Γιώργος Δ. Καραβίδας για την υποψηφιότητά του ως Περιφερειακού Συμβούλου Θεσσαλίας με το Συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα

Γ. Καραβίδας: Οι δημότες πρέπει, επιτέλους, να τα δουν …. Τους αφορούν και θα τα βρουν μπροστά τους!