Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανατροπή: Ελληνοαμερικανός με καταγωγή από το Πευκόφυτο, έρχεται στο Μουζάκι και δίνει «γη και ύδωρ» για να κατασκευαστεί το νέο ΚΥ στο χωριό του

kentro ygeias mouzakiou maketa
  • Αποκλειστικό !!!

 Όλα ξεκίνησαν όταν ο George Κουτσογιάννης, που ζει στο Σικάγο και έχει καταγωγή από το Πευκόφυτο, είδε στο Youtube channel του Mouzakinews.gr το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 30/03, στο οποίο διενεργήθηκε η ψηφοφορία για την αγορά του οικοπέδου «Παπακωνσταντίνου» που θα στεγαστεί το νέο Κέντρο Υγείας.

koutsogiannis george

 Με αστραπιαίες κινήσεις, έσπευσε να μας ενημερώσει μέσω messenger αρχικά και τηλεφωνικής επικοινωνίας αργότερα, πως είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει δωρεάν στον Δήμο Μουζακίου οικόπεδο πέντε στρεμμάτων που κληρονόμησε από τον παππού του και βρίσκεται στα Νησιά Πευκοφύτου, για να γίνει εκεί η ανέγερση του νέου Κέντρου Υγείας.

 Μάλιστα μας αποκάλυψε και τόνισε πως πρέπει να το μάθει όλος ο κόσμος, πως εκτός από την δωρεά του οικοπέδου, θα δώσει χρήματα για να γίνει ακριβώς δίπλα από το Κέντρο Υγείας και ένα Κέντρο Αποκατάστασης – με εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες για τη θεραπεία των ασθενών – και ελικοδρόμιο για την άμεση εξυπηρέτηση όλων των δημοτών. Σε ερώτησή μας για την ζωή του και τη δουλειά του, μιας και είναι διατεθειμένος να δώσει όπως μας είπε «γη και ύδωρ», για να γίνει το νέο Κέντρο Υγείας στο Πευκόφυτο, δεσμεύτηκε να μας μιλήσει από κοντά παραχωρώντας μας συνέντευξη.

 Το μόνο που μας αποκάλυψε είναι πως την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στο Μουζάκι για να κάνει τα απαραίτητα ραντεβού με τους καθ ύλην αρμόδιους και μας έστειλε μακέτες και φωτογραφίες για το πως σκέφτεται να γίνει το Κέντρο Υγείας, το Κέντρο αποκατάστασης (σ.σ θέλει να έχεις όλες τις ανέσεις, σαν ένα πολυτελές ξενοδοχείο) στα Νησία Πευκοφύτου. Κλείνοντας μας είπε πως μακάρι να μπορούσε κάθε δημότης να έχει στο χωριό του και από ένα Κέντρο Υγείας σαν αυτό που οραματίζεται και θα κάνει ότι χρειαστεί για να τα καταφέρει. Περιμένουμε με ανυπομονησία τις εξελίξεις.

kentro ygeias mouzakiou maketa1

kentro ygeias mouzakiou maketa2

 




Total
0
Shares
Previous Article
astynomia 1

Σοφάδες: Συνελήφθησαν για διατάραξη κοινής ησυχίας

Next Article
katharismos kladion

Δήμος Παλαμά: Καθαρισμός κλαδιών εν όψει της θερινής – αντιπυρικής περιόδου

Related Posts