Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αναστάσιμες ευχές της βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα

Ασημίνα Σκόνδρα

Αναστάσιμες ευχές της βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα

Το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης Του Κυρίου, αναδεικνύει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Μας γεμίζει προσδοκία, γιατί η ζωή και η χαρά νικάνε πάντα, το σκότος και το θάνατο.

Αναγγέλλει το τέλος μιας σκληρής δοκιμασίας.

Όταν λυγίζουμε από το σταυρό που ο καθένας μας σηκώνει, έρχεται η μαρτυρία του Χριστού και φέρνει ελπίδα, δύναμη και πίστη στον εαυτό μας.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, έχοντας ως πυξίδα τον Αναστάσιμο θρίαμβο, υπερνικούμε την ανασφάλεια, τον φόβο και την μοιρολατρία.

Ο ατομικός και κοινός αγώνας, φέρνει τη λύτρωση και αφήνει πίσω τις οδυνηρές καταστάσεις που λάβωσαν τη ζωή μας και τα όνειρά μας.

Με αξιοπρέπεια, αγάπη, περηφάνια και φιλότιμο, οδηγούμαστε στην προσωπική, στην οικογενειακή, στην Ανάσταση όλης της Ελλάδας.

Η πανδημία και οι επιπτώσεις της, έχουν καταστήσει αναγκαία όσο ποτέ, την ελπίδα και την ψυχική ανάταση που φέρνει το Άγιο Πάσχα.

Η σύνεση της κυβέρνησης, η ευθύνη και η συνέπεια του ελληνικού λαού, η αυταπάρνηση των υγειονομικών,  η υποδειγματική στάση των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας και στην πολιτική προστασία και το ανεκτίμητο δώρο της επιστήμης, το εμβόλιο,  συντελούν καθοριστικά στην λύτρωση και στην επαναφορά της ομαλότητας στη ζωή μας.

Να είμαστε αισιόδοξοι, να έχουμε ενότητα, αλληλεγγύη μεταξύ μας και εμπιστοσύνη, ότι αυτοί που κρατούν το τιμόνι της χώρας, οδηγούν την Ελλάδα, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες στην πρόοδο, στην ευρωστία και στην ευημερία.

Να γίνει τούτη η Λαμπρή, η αφετηρία που θα γεμίσουν οι ψυχές μας

με αισιοδοξία ελπίδα, αγάπη και ειρήνη, ώστε όλοι μαζί να αντικρύσουμε τις φωτεινές μέρες που έρχονται.

Εύχομαι σε όλους προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, υγεία, πίστη και αγάπη.

Καλή Ανάσταση

Χρόνια Πολλά

Ασημίνα Σκόνδρα

Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article
ktinotrofia 1

Μίχος Λευτέρης – Συνταξιούχος Γεωπόνος, Φίλος Κτηνοτρόφων

Next Article
koutras Stefanos Panthessaliki

«……ΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΤΕΡΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΟΥ»

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…