Αναστάσιμες ευχές από την Βουλευτή ΝΔ ν. Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα

Ελπιδοφόρο το Άγιο Πάσχα, μας γεμίζει προσδοκία γιατί η ζωή και η χαρά νικάνε πάντα το σκότος και το θάνατο.

Λυτρωτικό το άγγελμα της Ανάστασης, αναδεικνύει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Μετά τη θυσία και εκεί που η ελπίδα έχει σβήσει, λαμπερές αχτίδες φωτίζουν το μέλλον.

Όταν λυγίζουμε από το σταυρό που ο καθένας μας σηκώνει, έρχεται η μαρτυρία του Χριστού και φέρνει ελπίδα, δύναμη και πίστη στον εαυτό μας.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, έχοντας ως πυξίδα τον αναστάσιμο θρίαμβο, υπερνικούμε την ανασφάλεια, τον φόβο και τη μοιρολατρία.

Ο ατομικός και κοινός αγώνας, φέρνει τη λύτρωση και αφήνει πίσω τις οδυνηρές καταστάσεις που λάβωσαν τη ζωή μας και τα όνειρά μας.

Με αξιοπρέπεια, αγάπη, περηφάνια και φιλότιμο, οδηγούμαστε στην προσωπική, την οικογενειακή, την Ανάσταση όλης της Ελλάδας.

Φέτος που οι μέρες είναι ιδιαίτερες, η ανάγκη για την ελπίδα και την ψυχική ανάταση που φέρνει η Ανάσταση, είναι πιο επίκαιρη και πιο αναγκαία από ποτέ.

Η σύνεση, όμως, της κυβέρνησης, η ευθύνη και η συνέπεια του ελληνικού λαού, η αυταπάρνηση και η υποδειγματική στάση των εργαζομένων στην υγεία, στην ασφάλεια, στην πολιτική προστασία,  σύσσωμης της Αυτοδιοίκησης, συντέλεσαν καθοριστικά στην διαφαινόμενη λύτρωση και ανάσταση της ζωής μας και της χώρας μας.

η προσπάθεια όλων, οδηγεί τη χώρα στη νίκη κατά του αόρατου εχθρού και την καθιστούν παγκόσμια πρωταθλήτρια και υπόδειγμα, όπως ταιριάζει στην Ελλάδα.

Εγκάρδιες και θερμές ευχές για υγεία, χαρά και ευημερία.

Asimina Skondra 2020 1

Ασημίνα Σκόνδρα

Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας
Total
0
Shares
Previous Article

Πασχαλινό ευχετήριο του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κωστή Νούσιου

Next Article
Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου

Μήνυμα και ευχές για Καλό Πάσχα της πρ. Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ν.Καρδίτσας Χρυσούλας Κατσαβριά-Σιωροπούλου


Total
0
Share