Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αναπτυξιακή Καρδίτσας: Μίσθωση αποθηκευτικού χώρου

.

Η Αναπτυξιακή Καρδίτσας-Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (ΑΝΚΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος ESTIA (στήριξη έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση) που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, με χρηματοδότηση της Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (αρ. σύμβασης GRC01/2018/0000000148), προτίθεται να μισθώσει αποθηκευτικό χώρο στην περιοχή της Καρδίτσας.

Ο αποθηκευτικός χώρος θα πρέπει να ικανοποιεί κατ’ ελάχιστο τις ακόλουθες προδιαγραφές:

  • να διαθέτει ισόγειο χώρο αποθήκευσης των προϊόντων και έμπροσθεν αυτού, να υπάρχει ο απαιτούμενος χώρος για την φόρτωση – εκφόρτωση των σκευών/εξοπλισμού/συσκευών σε αυτό, με άμεση πρόσβαση αυτών στο χώρο αποθήκευσης του κτιρίου.
  • να βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας.
  • να διαθέτει ή να υπάρχει πρόβλεψη για ηλεκτροδότηση και επιθυμητά για υδροδότηση.
  • να έχουν ή να αποκτήσουν εγκαίρως τα απαραίτητα πιστοποιητικά για την ενοικίαση ακινήτων, όπως αυτά ορίζονται από το σχετικό κανονιστικό πλαίσιο (ενεργειακό, ηλεκτρολόγου).
  • Εμβαδό τουλάχιστον 100 τ.μ.

Το μισθωτήριο συμβόλαιο θα διαρκεί έως τις 31/12/2018. Τα ενοίκια θα προκαταβάλλονται στην αρχή του κάθε τριμήνου μίσθωσης, έως τη λήξη του συμβολαίου. Η ΑΝΚΑ θα αναλάβει την πληρωμή των λογαριασμών ΔΕΚΟ. Οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες ακινήτων που ικανοποιούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις,  καλούνται να υποβάλλουν Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος έως τις 29/01/2018 και ώρα 14:00. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ΑΝΚΑ (Μεγ. Αλεξάνδρου 34, 2ος όροφος), στο τηλέφωνο 2441042363 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00-14:00 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.anka.gr/portal/

ΑΛΕΞΑΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ




Total
0
Shares
Previous Article

Παράταση πληρωμής μισθωμάτων βοσκήσιμων γαιών έτους 2016-2017

Next Article

Τρόφιμα παρέλαβε η ΔΗΚΕΔΗ Μουζακίου από το Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου "Γ. Πασιαλής"