Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αναγγελία συνδυασμού τοπικού διαμερίσματος Δρακότρυπας

drakotripa slide

Αγαπητοί συντοπίτες ,

Τώρα έχουμε την ευκαιρία, με το νέο νόμο για την αυτοδιοίκηση (Κλεισθένης) που αναβαθμίζει τις Κοινότητες, τους παρέχει πόρους και τη δυνατότητα να αποφασίζουν για έργα στην περιοχή τους και κυρίως διαχωρίζει την εκλογή του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, από την εκλογή του Προέδρου και του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Αυτή η δυνατότητα και αυτή η προοπτική, που αναβαθμίζει θεσμικά και λειτουργικά το κοινοτικό συμβούλιο κινητοποιεί σήμερα όλους εμάς, τους δημοτες της Δρακοτρυπας, που με πλήρη αίσθηση της ευθυνης ,αποφασίζουμε πλέον να γίνουμε ενεργοί πολίτες και να συμμετέχουμε στη λήψη των αποφάσεων για όσα μας αφορούν και επηρεάζουν τις ζωές μας.

Αυτή η δυνατότητα και αυτή η προοπτική, μας ώθησε να δημιουργήσουμε τον συνδυασμό « Οραμα & Δραση». Ο οποίος αποτελείται από τους εξής:

ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΑ του Γεωργιου
ΚΑΤΣΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Δημητρίου
ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ του Ηλία
ΠΑΛΛΑ (ΠΟΥΛΙΟΥ) ΜΑΡΘΑ του Ιωάννη
ΤΣΙΟΥΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του Γεωργιου
ΧΑΡΙΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ευθυμιου

Είναι επιλογή μας να είμαστε ανεξάρτητοι, χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις.

Είμαστε ανεξάρτητοι από παρατάξεις, γιατί πιστεύουμε ότι το συμφέρον και η προκοπή του τόπου μας, είναι πάνω από οποιαδήποτε παράταξη.

Είμαστε ελεύθεροι από σκοπιμότητες, καθώς μόνο έτσι μπορούμε να λειτουργούμε ανεπηρέαστοι, προς όφελος του τόπου μας.

Είμαστε ανεξάρτητοι, γιατί πιστεύουμε ότι η καλοπροαίρετη και χωρίς σκοπιμότητες λειτουργία του Κοινοτικού Συμβουλίου και η έντιμη συνεργασία με τον Δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, είναι το μόνο ξεκάθαρο και ασφαλές περιβάλλον για να προωθήσουμε και να λύσουμε τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου μας.

Πιστεύουμε ότι η ενότητα και η συνεργασία όλων των συμπολιτών μας είναι βασική προϋπόθεση, για το μέλλον και την προοπτική του τόπου μας

Ήρθε τώρα η στιγμή να ενώσουμε τις προσδοκίες, τις αγωνίες, τις ελπίδες, τις προσπάθειες και τις δυνάμεις μας για να παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν καλύτερο τόπο.

Δεσμευόμαστε να διεκδικήσουμε με εντιμότητα, σωστό προγραμματισμό, πολλή δουλειά και επιμονή, τους πόρους που αναλογούν και που δικαιούται η Δρακοτρυπα

Δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε έντιμα, ισότιμα και αποτελεσματικά με τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, που οι συμπολίτες μας θα επιλέξουν και να αξιοποιήσουμε κάθε θετική τους απόφαση προς όφελος του τόπου μας

Σας καλούμε όλες και όλους, (ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων ή δημοτικών επιλογών) να συνεργαστείτε μαζί μας ενεργά και να μας υποστηρίξετε δυναμικά

Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας, προς όφελος όλων μας, και κυρίως για το μέλλον των παιδιών μας.

Με εκτίμηση




Total
0
Shares
Previous Article
nipiagogeio agnantero slide

Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Μουζακίου: Ένα σχολείο ζωγραφιά!

Next Article
Kalpes ekloges

Τα εκλογικά τμήματα του Μουζακίου στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές

Related Posts