Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανανεώνει με Κώστα Παππά ο ΑΣΚ Καρδίτσας

Ο 20χρονος Καρδιτσιώτης είναι το παρόν και το μέλλον για το μπάσκετ της περιοχής

Ο 20χρονος Καρδιτσιώτης είναι το παρόν και το μέλλον για το μπάσκετ της περιοχής 

Ανεβαίνει επίπεδο ο Κώστας Παππάς

O Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Παππά. Έναν Καρδιτσιώτη αθλητή που αποτελεί μεγάλη ελπίδα για το μπάσκετ της περιοχής μας, αφού δείχνει διαρκή βελτίωση, προσφέροντας στην ομάδα πλούσιο ταλέντο και αστείρευτη ενέργεια.

Ο 20χρονος ύψους 1,89 μ. γκαρντ, στα 15 του χρόνια εντάχθηκε στην ομάδα μας προερχόμενος από τον Απόλλωνα Καρδίτσας. Ήταν παρών και πρωταγωνιστής στα 17 του στην άνοδο του Α.Σ.Κ. στη Γ’ Εθνική το 2014, αλλά και τη σεζόν 2014-15 στην επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες. Οι σπουδές του τον έφεραν στις Σέρρες την περίοδο 2015-16, για να επιστρέψει την περυσινή χρονιά και να αποτελέσει παίκτη-κλειδί στην πορεία του Α.Σ.Κ. στη Β’ Εθνική και την άνοδο στην Α2.

Μπασκετικό ταλέντο, αθλητικά προσόντα και πολλή όρεξη για δουλειά, είναι τα στοιχεία ενός αθλητή που ακόμη εξελίσσεται, αλλά θα έχει την ευκαιρία να ανέβει ακόμη ένα επίπεδο προσωπικά και ομαδικά, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Το βέβαιο είναι πως διαθέτει όλα τα στοιχεία να τα καταφέρει και να αποτελέσει για τον Α.Σ.Καρδίτσας, τον ηγέτη της επόμενης ημέρας.

Ευχόμαστε στον Κώστα υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.

ASK Pappas 2




Total
0
Shares
Previous Article

Καρδίτσα: Βρέθηκαν σε οικία 64χρονου τέσσερα καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης

Next Article

Κ. Αγοραστός: Προωθείται ρύθμιση για την νομιμοποίηση των λιμενικών εγκαταστάσεων