Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Νίκου Καραγιάννη στις Περιφερειακές εκλογές

<

Με το συνδυασμό του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού.

Φίλες και φίλοι,

Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις Περιφερειακές εκλογές με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Κώστα Αγοραστό ,τον οποίο ευχαριστώ για την τιμητική του πρόταση που μου έγινε εδώ και πολύ καιρό.

Για λόγους ηθικής τάξεως  περίμενα  να επιλέξει ο ίδιος το χρόνο και τον τρόπο της επίσημης ανακοίνωσης. Συντάσσομαι στο πλευρό ενός από τους  πιο πετυχημένους Περιφερειάρχες της χώρας.

Στις εκλογές επιλέγουμε προσωπικότητες με κριτήριο το έργο τους, το ήθος τους, τις ιδέες τους αλλά και την προσωπική και επαγγελματική τους πορεία και καταξίωση.

Η πολιτική που άσκησα όλα αυτά τα χρόνια εκφράζει ακριβώς τη φιλοσοφία μου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την πολιτική γενικότερα και βασίστηκε στις αρχές της διαφάνειας, αντικειμενικότητας, εντιμότητας και ειλικρίνειας στη σχέση μου με τους πολίτες. Μακριά από λαϊκισμούς , ανέξοδες υποσχέσεις και λασπολογίες.

Τις προηγούμενες φορές είχα δώσει μία μόνο υπόσχεση: ότι θα εργαστώ με ήθος, εντιμότητα και ειλικρίνεια, λέγοντας την αλήθεια και βοηθώντας τους συμπολίτες μου ,όπου μπορώ. Και πιστεύω ότι το τήρησα απόλυτα, έχοντας ήσυχη τη συνείδησή μου.

Το ίδιο υπόσχομαι και τώρα.

Με το βλέμμα καθαρό , σας κοιτώ  στα μάτια και σας ζητώ να με εμπιστευτείτε. Η ψήφος σας θα είναι τιμή αλλά και ευθύνη για μένα.

Εσείς ψηφίζετε για την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα .

Εγώ δεσμεύομαι ότι μπορώ να τα κάνω πράξη !

Σας ευχαριστώ.

Νίκος  Γ. Καραγιάννης

Μαθηματικός- M.Sc Πληροφορικής στη Μ. Βρετανία

Διευθυντής 7ου Γυμνασίου Καρδίτσας

πρ. Αντιδήμαρχος Καρδίτσας

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και του Μητρώου Στελεχών-Τομέας Παιδείας της ΝΔ


Total
0
Shares
Previous Article

Φάνης Στάθης: Η Χριστίνα Ροκκά πολύ σημαντική προσθήκη για τον συνδυασμό μας και τον δήμο μας!

Next Article

Νεκρός κρατούμενους στις Φυλακές Τρικάλων μετά από συμπλοκή


Total
0
Share