Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ του κ. Φάνη Στάθη για το αξίωμα του Δημάρχου Μουζακίου

fanis ipopsifiotita slide

Συνδημότισσες και Συνδημότες του δήμου Μουζακίου,

  Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί προνομιακό πεδίο ενότητας και δημιουργίας. Είναι μία μορφή εξουσίας που πηγάζει από τον πολίτη για τον πολίτη. Ωστόσο, η οικονομική κρίση και η κρίση θεσμών και αξιών δημιούργησε ανασφάλεια, δικαιολογημένο θυμό στην κοινωνία και σαφώς κρίση του πολιτικού συστήματος. Η Αυτοδιοίκηση όμως ως θεσμός εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη των πολιτών γιατί έχει άμεση επαφή με την κοινωνία και τα προβλήματά της.

  Βαίνοντας, λοιπόν, σε μία νέα εποχή για την τοπική αυτοδιοίκηση συναντηθήκαμε με δημότες από όλο το δημοκρατικό φάσμα, δημότες με διαφορετική ιδεολογική και κομματική ταυτότητα, με μεγάλη εμπειρία και προσφορά στον τόπο μας αλλά και με νέους, ανήσυχους δημότες που με ανιδιοτέλεια και ειλικρινή διάθεση θέλουν να προσφέρουν τις γνώσεις, την εμπειρία και τον ενθουσιασμό τους για το καλό του τόπου μας. Ανθρώπους που θα ενώνουν και δεν θα διχάζουν, θα συνθέτουν και δεν θα διαλύουν, ανθρώπους που θέτουν ως προτεραιότητα τους το κοινό καλό έναντι του ατομικού συμφέροντος, που επιδιώκουν τη συνεργασία, τη συναίνεση, τη σύγκλιση. Τέτοιοι άνθρωποι θα αποτελέσουν τα θεμέλια αυτής της προσπάθειας, θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της «ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ», άνθρωποι που ζουν και ζυμώνονται μέσα στην τοπική κοινωνία και στα προβλήματά της.

  Υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση από την αρχή του Καλλικράτη. Γνωρίζω τις ανάγκες ,τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου μας, του Δήμου Μουζακίου. Αυτά τα χρόνια είχα την ευκαιρία να αναπτύξω μαζί σας μία σχέση προσωπική, μία σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, μα πάνω απ΄ όλα στην ειλικρίνεια. Πάντοτε είχα σαν αρχή και βασικό στόχο το καλό του δήμου μας, το κοινό καλό. Είχα όμως και την ευκαιρία να αποκτήσω την κατάλληλη εμπειρία, ώστε να είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τα προβλήματα του τόπου μας.

  Θα ήθελα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ στις εκλογές της 26ης ΜΑΪΟΥ 2019.

Σ΄ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, χωρίς κομματικά στεγανά, ταμπέλες και έριδες θα διεκδικήσουμε τη διοίκηση του δήμου Μουζακίου, θα χαράξουμε μια «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» με διαφάνεια, υπευθυνότητα, εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια, τόλμη, όρεξη, εντιμότητα και ήθος.

  Είμαστε ήδη έτοιμοι να ξεδιπλώσουμε και να σας αναλύσουμε στο επόμενο διάστημα το σχέδιό μας.. Ένα σχέδιο που φτιάχτηκε από τα βιώματά μας αλλά και τη δική σας γνώμη, από τις συζητήσεις μας, τις κοινές μας εμπειρίες, από ΕΣΑΣ. Ένα σχέδιο με σαφείς προδιαγραφές, συγκεκριμένα βήματα και φυσικά χρονοδιαγράμματα υλοποίησης.

  Είμαστε παράλληλα ανοιχτοί να ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ, να ΔΕΧΘΟΥΜΕ και να ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΜΕ νέες ιδέες που θα οδηγήσουν στην από κοινού διαμόρφωση του νέου μοντέλου διοίκησης του δήμου ΜΑΣ.

  Η περιουσία του δήμου μας είστε εσείς, οι άνθρωποί του!

  Δώστε μας τη δυνατότητα να αφιερωθούμε με όλο μας το είναι, με όλη μας τη δύναμη και την εμπειρία σε μία ιδέα, σε ένα όραμα που θα αποδείξει σε όλους, αλλά κυρίως στα παιδιά μας πως ο δήμος Μουζακίου μπορεί να στεγάσει όλα μας τα όνειρα και τις ελπίδες.

MG 0075

ΦΑΝΗΣ Δ. ΣΤΑΘΗΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου

Επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού

« ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ »

Για τον Δήμο Μουζακίου




Total
0
Shares
Previous Article

Προσφορά αγάπης από το Σύλλογο Αργιθεατών Τρικάλων

Next Article

Ευχές από τη βουλευτή Καρδίτσας κα Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου