Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας του Ευριπίδη Τσιρογιάννη για το Δήμο Μουζακίου

 

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Αναλαμβάνω σήμερα τη μεγάλη ευθύνη και επικοινωνώ μαζί σας θέλοντας να ενημερώσω την καθεμιά και τον καθένα σας ξεχωριστά ότι, καταθέτω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου στο δήμο Μουζακίου.

Όπως γνωρίζετε διαχρονικά έχω αποδείξει ότι, το ενδιαφέρον μου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι πρόσκαιρο ή ευκαιριακό, ούτε έχει σχέση με ιδιωτικά η ιδιοτελή συμφέροντα.

Δεν επιθυμώ να είμαι πολιτικό πρόσωπο με την κλασική έννοια του όρου. Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική σαν επάγγελμα και οι αντιμισθίες που τυχόν τη συνοδεύουν και τις οποίες ως Δήμαρχος θα αποποιηθώ δια των μηνιαίων δωρεών σε κάθε Τοπική Κοινότητα, προκειμένου να δαπανώνται για τη στήριξη απόρων, ανέργων και για κοινωφελείς σκοπούς.

Αγωνίστηκα και αγωνίζομαι χρόνια ολόκληρα μαζί με τους συνεργάτες μου για το περιβάλλον ανιδιοτελώς και υπηρέτησα ενεργά, Αρχές και Αξίες.

Πιστεύω ακράδαντα ότι, με την κοινωνία σύμμαχο θα δημιουργήσουμε τις σταθερές βάσεις για μια νέα πορεία στην καθημερινότητα του Πολίτη.

Βγαίνουμε μπροστά, Ανθρώπινα, Αληθινά και Ανεξάρτητα χωρίς προσχήματα, φανερές ή μυστικές κομματικές περιχαρακώσεις, αγκυλώσεις και προκαταλήψεις.

Χρέος μας να διαφυλάξουμε και να αναδείξουμε τον ιστορικό και περιβαλλοντικό πλούτο που διαθέτουμε ως περιοχή, με μετρήσιμα αποτελέσματα για μια νέα εποχή δημιουργίας και ανάπτυξης. Είναι απαίτηση όλων όσων ζούνε και εργάζονται στο Δήμο Μουζακίου. Το οφείλουμε στην Κοινωνία των Πολιτών, στη νέα γενιά και στο μέλλον του τόπου.

Καλώ όλους τους ενεργούς πολίτες, χωρίς αποκλεισμούς, δεσμεύσεις και στείρες προκαταλήψεις, στη βάση μιας ισότιμης συνεργασίας να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια, στα πλαίσια του νέου ξεκινήματος του Δήμου Μουζακίου με Κοινωνική και Περιβαλλοντική υπευθυνότητα, με διαφάνεια, αίσθηση του χρέους, σεβασμό στον Άνθρωπο και το δημόσιο χρήμα, με συλλογικότητα, εθελοντισμό και αλληλεγγύη.-

Evripidis Tsirogiannis 1

Με Εκτίμηση

Ευριπίδης Στ. Τσιρογιάννης

Πρόεδρος Περιβαλλοντικής και Οικολογικής Παρέμβασης Μουζακίου- Παμίσου- Ιθώμης

Υποψήφιος Δήμαρχος  Μουζακίου




Total
0
Shares
Previous Article

Ορκωμοσία του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας - Οι νέοι πτυχιούχοι

Next Article

Το Μουζάκι θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Τουρνουά Μπασκετ Παίδων

Related Posts