Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αθανάσιου Μπαλατσού

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αθανάσιου Μπαλατσού

 

Έχοντας την επιθυμία να προσπαθήσω με τιμιότητα και ειλικρίνεια για το καλύτερο, κατέρχομαι σε έναν εκλογικό αγώνα ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μουζακίου με τον συνδυασμό «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» της Ολυμπίας Διαμαντοπούλου. Με μόνο κίνητρο τη διάθεση μου για προσφορά και όπλο την αποκτηθείσα εμπειρία μου από την πολυετή ενασχόληση μου με τα κοινά.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Αθανάσιος Μπαλατσός γεννήθηκε στη Μαγουλίτσα Καρδίτσας. Συνταξιούχος ΟΤΕ όπου υπηρέτησε σε ανώτερες θέσεις. Διατέλεσε: Πρόεδρος της κοινότητας Μαγουλίτσας, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαγουλίτσας, Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Μαγουλίτσας ο «ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΑΣΤΗΡ» επι σειρά ετών.
Εκλέγεται επι 3 συνεχείς τετραετίες στο Δήμο Μουζακίου με τον συνδυασμό του Δημάρχου Γεωργίου Κωτσού και διατέλεσε πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου, Αντιδήμαρχος επι σειρά ετών μέχρι και σήμερα που είναι Αντιδήμαρχος Οικονομικών. Είναι πολύ αγαπητός στους Δημότες του Δήμου Μουζακίου και όχι μόνο. Θεωρείται από τους πιο στενούς και επιτυχημένους συνεργάτες του Δημάρχου.
Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά, τον Βαγγέλη και την Μαρία

Αθανάσιος Μπαλατσός
Υποψήφιος του Συνδυασμού «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»
της Ολυμπίας Διαμαντοπούλου




Total
0
Shares
Previous Article
Ο "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" έκοψε την πίτα του και τίμησε τον Γ. Μάλλιο

Ο "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" έκοψε την πίτα του και τίμησε τον Γ. Μάλλιο

Next Article
protathlima anomalou dromou skamnies 1

Με επιτυχία το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, στις «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» Πηγής

Related Posts

theologis stefanos karditsa
Διαβάστε περισσότερα

Απάντηση του αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καρδίτσας κ. Στεφ. Θεολόγη σε ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Καρδίτσας περί θεματικών πάρκων

Με έκπληξη διαβάσαμε την πρόσφατη απάντηση του γραφείου του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας