Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» για το θάνατο του Γρηγόρη Πεταρούδα

Grigoris petaroudas

Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» για το θάνατο του Γρηγόρη Πεταρούδα

Θλίψη  και ένα  τεράστιο γιατί κατέλαβε τις καρδιές μας με την είδηση του χαμού ενός πρώτα φίλου και συνεργάτη στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

Σήμερα το μεσημέρι έφυγε από τον δικό μας υλικό κόσμο ο φίλος μας ο Γρηγόριος Περαρούδας του Κίμωνα, ο δικός μας Γόρης σε ηλικία 57 χρονών αφού επί δύο χρόνια έδωσε μία γενναία μάχη με τον καρκίνο χάνοντας τελικά τη μάχη.

Από τα παλαιότερα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας που με αγάπη και πάθος με  ανιδιοτέλεια υπηρέτησε τον Λαϊκό μας πολιτισμό. Τεράστια η προσφορά του στα κοινά του χωριού πρώτος όπου ο Σύλλογος τον χρειάστηκε ποτέ δεν έλεγε όχι σε ότι του ζητήθηκε.

Η προσωποποίηση του εθελοντή. Τεράστια, μέχρι πολλές φορές παρεξηγήσιμη αγάπη για το χωριό μας. Ατέλειωτες οι ιστορίες  με τις εκδρομές μας στο Άγιο Όρος  αλλά και αλλού ανά την Ελλάδα. Θα μπορούσαμε να γράψουμε ολόκληρο βιβλίο για τον Γόρη μας αλλά δεν είναι πιστεύομε η ώρα. Αγαπητός σε όλους, πρόσχαρος,  εργατικός και πάντα με το χαμόγελο να φωτίζει το πρόσωπό του.

Αφήνει πίσω  τις δύο αδερφές  του την Ιφιγένεια και την Βάια και τα αγαπημένα του ανίψια.

Ο Σύλλογός μας σε ένδειξη ελάχιστης ηθικής υποχρέωσης προς τον αποδημήσαντα θα αναρτήσει μόνιμα φωτογραφία του στο Πνευματικό Κέντρο του Συλλόγου μας και θα παραβρεθεί στην εξόδιο ακολουθία που θα γίνει στις 4μ.μ. στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου.

Θερμά συλλυπητήρια  στην οικογένεια  με την υπόσχεση ότι δεν θα τον ξεχάσουμε.

Με τεράστια λύπη

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Δ. Γιώτης


Πολιτιστικός  Σύλλογος Μαυρομματίου «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Grigoris Petaroudas kideia

Έφυγε από τη ζωή ο Γρηγόρης Πεταρούδας σε ηλικία 57 ετών

Επόμενο άρθρο
seismos 1

Σεισμός 3,1 Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (12/02) στη δυτική Αργιθέα