Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανακοίνωση του Γ.Σ. Γόμφων

basket gomfoi

 

Ο Γ.Σ. Γόμφων με ανακοίνωση του θέλει να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά του, τους φιλάθλους του  που συμπαραστάθηκαν σταθερά στην ομάδα, όντας όλη την σεζόν δίπλα της ακολουθώντας τη, εμψυχώνοντας τη, αποθεώνοντας τη, αποτελώντας ουσιαστικά τον 6ο παίκτη της!

Χαρίζει επίσης ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! σε όλους τους χορηγούς της που στήριξαν την εφετινή προσπάθεια της αγόγγυστα (λαμβάνοντας υπόψιν τη δεδομένη  οικονομική κρίση που βιώνουμε όλοι μας με τον ένα η τον άλλο τρόπο) λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χωρίς αυτούς αρωγούς, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το όνειρο της συμμετοχής της ομάδας μας, των Γ.Σ Γόμφων, στους τελικούς!

Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ή προσπάθεια μας για να ανεβάσουμε τo μπάσκετ της περιοχής μας σε ανώτερο επίπεδο, αναδεικνύοντας ταλέντα και νέους παίκτες… δεν σταματά! και τα καλύτερα έρχονται..

Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε το αντίπαλο δέος μας την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας για την κατάκτηση τού εφετινού πρωταθλήματος και από καρδιάς να ευχηθούμε πορεία ανάλογη τής εφετινής και στην Γ εθνική.

Υ.Γ.1: Ξεχωριστές ευχαριστίες στον φυσιοθεραπευτή μας Κιτσάκη Αλέξανδρο για την πολύτιμη βοήθεια του στους παίκτες μας κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν με την πολύτιμη επιστημονική εμπειρία που διαθέτει, το μεράκι του και την αγάπη του προς το αντικείμενο του.

Υ.Γ.2: Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τέλος, στους υπαλλήλους του κλειστού γυμναστηρίου Μουζακίου πού μας «ανέχτηκαν» όλη  την χρονιά  και μας πρόσφεραν τη μέγιστη δυνατή βοήθειά τους!


Γ.Σ. Γόμφων

G.S.Gomfoi basket 2019




Total
0
Shares
Previous Article
Drakotripa 5

Φάνης Στάθης: Ενθουσιασμός από την αποδοχή του κόσμου σε Δρακότρυπα-Ανθοχώρι-Κρυοπηγή

Next Article
ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ

Αλλαγή προγράμματος ομιλιών Υποψηφίου Δημάρχου κ. Αθ. Καρύδα

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…