Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανακοίνωση του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» για το θάνατο της Αιμιλίας Θεολόγη

emi theologi 1

Ανακοίνωση του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» για το θάνατο της Αιμιλίας Θεολόγη

Έφυγε από κοντά μας ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ», η Αιμιλία Θεολόγη.

Έφυγε από κοντά μας για την λεωφόρο του Παραδείσου, μια αγαπημένη, αξιοπρεπής, συνάνθρωπος μας, μια σπουδαία φίλη, αυθεντικός χαρακτήρας.

Διετέλεσε Μέλος, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου με τεράστια συνεισφορά στην παρουσία και στην δράση της. Από την ίδρυση του συλλόγου μας, ήταν σημαντική αρωγός και άοκνη σύμβουλος. Τον υπηρετούσε με παρρησία, εντιμότητα, αξιοπρέπεια και σεμνότητα. Αγόγγυστα κατέθετε την υποστήριξή της όταν και όποτε της είχε ζητηθεί.

Σε αποχαιρετούμε σαν ένα δικό μας άνθρωπο. Όχι μόνο ως ένα κορυφαίο και διαχρονικό εκπρόσωπο της γενιάς σου. Αλλά και σαν ένα άνθρωπο που το όνομά του ταυτίστηκε με τη ζωή του Συλλόγου μας ακόμα και όταν έπαψε να αγωνίζεται, σαν ένα άνθρωπο που δεν εγκατέλειψε ποτέ το σύλλογό μας που άφησε παρακαταθήκη ήθους, αξιών, πολιτιστικής παιδείας ταυτόχρονα με την ανύψωση και των ιδανικών του Συλλόγου. Σαν ένα άνθρωπο που αγωνιούσε και για την επόμενη μέρα του Συλλόγου μας.

ΑΙΜΙΛΙΑ ΘΕΟΛΟΓΗ

Αυτή την οικογένεια με την τεράστια ιστορία, το ένδοξο παρελθόν, το ισχυρό παρόν και ελπίζουμε το σταθερό μέλλον, που αντέχει στο χρόνο όπως τα πολύτιμα μέταλλα, την υπηρέτησες με αυταπάρνηση, κατέθεσες την ψυχή σου και είναι περήφανη που σε είχε στις τάξεις της.

Δεν ξέρω πόσο ευτύχισες κάνοντας όλα αυτά, η ικανοποίηση ήταν μάλλον μόνο ηθική.

Καλό σου ταξίδι Κα Αίμη. Θα μείνεις με σεβασμό για πάντα στην μνήμη μας.

Το Δ.Σ. του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ»




Total
0
Shares
Previous Article
Η αντίστροφη μέτρηση για τη χειρότερη Δημοτική αρχή - Ακόμη μία χαμένη ευκαιρία για την Καρδίτσα - Κωνσταντίνος Ξυλομένος

Η αποκατάσταση της αλήθειας στον απολογισμό του Δημάρχου Καρδίτσας

Next Article
μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας

Αλλάζουν τέλη κυκλοφορίας και τέλη ταξινόμησης των Μεμονωμένων Οχημάτων Ιδιαίτερης Κατασκευής