Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανακοίνωση των πρώην εργαζόμενων στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καρδίτσας και των εργαζόμενων στον Αγροτικό συνεταιρισμό Διόνυσος.

ergazomenoi Dionisos eas

Ανακοίνωση των πρώην εργαζόμενων στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καρδίτσας και των εργαζόμενων στον Αγροτικό συνεταιρισμό Διόνυσος.

Τη Δευτέρα 28/2, πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας από τους εργαζόμενους της πρώην ΕΑΣ Καρδίτσας και του ΑΣ Διόνυσος στα γραφεία της Εκκαθάρισης της ΕΑΣ .

Οι εργαζόμενοι ζητήσαμε από τον εκκαθαριστή να μας ενημερώσει για το αν προχωρά η εκκαθάριση και για το πότε προβλέπεται να διατεθούν χρήματα από τα έσοδα (ενοίκια , απαλλοτριώσεις ,εκποιήσεις κτλ.). Ο εκκαθαριστής μας ενημέρωσε ότι τα ταμειακά διαθέσιμα είναι πολύ λίγα και δεν θα τα κατανείμει στους εργαζόμενους. Επίσης μας ενημέρωσε ότι οι πωλήσεις των περιουσιακών στοιχείων της ΕΑΣ δεν προχωράνε.

Μεταφέραμε στον εκκαθαριστή την αγωνία μας για το ότι εννέα χρόνια τώρα δεν έχει προχωρήσει η εκκαθάριση και οι εργαζόμενοι, αν και προηγούμαστε στην κατάταξη, δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ από τα οφειλόμενα.  Μέσα στα 9 χρόνια που έχουν περάσει, δυστυχώς υπάρχουν  συνάδελφοι μας που έχουν φύγει από τη ζωή και πολλοί άλλοι που μετά βίας τα βγάζουμε πέρα και ιδιαίτερα τώρα που η ακρίβεια τσακίζει κόκκαλα. Επίσης υπάρχουν συνάδελφοι που δούλεψαν μια ζωή στην ΕΑΣ και δεν μπορούν να βγουν στη σύνταξη  επειδή δεν συμπληρώνουν τα ένσημα.

Δεν ζητάμε ελεημοσύνη, διεκδικούμε τα δεδουλευμένα μας και τις αποζημιώσεις μας! Απαιτούμε από τους εκκαθαριστές να προχωρήσει η εκκαθάριση των περιουσιακών στοιχείων της ΕΑΣ Καρδίτσας και από την κυβέρνηση να μεριμνήσει ώστε οι διαδικασίες να γίνουν γρήγορα ώστε να πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε. Επίσης, να διασφαλιστούν οι θέσεις των νυν εργαζόμενων του Διόνυσου σε περίπτωση που το οινοποιείο πουληθεί ή ενοικιαστεί και μπει σε λειτουργία.

Δεν το βάζουμε κάτω, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας! Συνεχίζουμε δυναμικά και οργανωμένα! Δεν είμαστε μόνοι μας!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση των σωματείων και τους λαϊκών φορέων του νομού ενάντια στην ακρίβεια, για την υπεράσπιση του εισοδήματος και της ζωής μας,  στις 3 Μάρτη, στις 6.30 μμ. στην κεντρική πλατεία (Alpha Bank) 

Η επιτροπή πρώην εργαζομένων στην ΕΑΣ Καρδίτσας

28/2/2022




Total
0
Shares
Previous Article
tsiknopempti 1o dimotiko mouzaki

Εκδήλωση για την Τσικνοπέμπτη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημ. Σχολείου Μουζακίου

Next Article
Στα …Βουνά οι λύσεις για προστασία και ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας - Ανοιχτή Επιστολή: Να αφεθούν απερίσπαστα τα στελέχη της ΔΤΕ Καρδίτσας για έργα οδικής ασφάλειας - Συντήρησης Δρόμων - Σταθερό οικονομικό όφελος έχουν οι οικιακοί καταναλωτές στις περιοχές εγκατάστασης αιολικών πάρκων - Όψιμοι πανηγυρισμοί για Φράγμα-Λίμνη Σμοκόβου! Για το φράγμα Μεσοχώρας Τρικάλων - του Μουζακίου και της Συκιάς Καρδίτσας: ΟΥΔΕΝ - Έργα Μεταφοράς νερών Αχελώου: Η μόνη λύση για την Θεσσαλία για αποτροπή Σαχαροποίησης κάμπου και απογείωση ορεινής Αργιθέας !!! - «Κλείδωσε» η χρηματοδότηση για άσφαλτο στα Ρόγκια - Όρια Ν. Ευρυτανίας και Στέγαστρο Μ. Σκάλα - Οι νέοι Κοινοτάρχες ας μεριμνήσουν για οδοντιατρική περίθαλψη παιδιών - γυναικών - υπερηλίκων - Τακτική Συγκοινωνία στα Ορεινά: Πότε το ΔΣ ΚΤΕΛ Καρδίτσας - Η αρμόδια Αντιπεριφέρεια και η Δημοτική Αρχή Αργιθέας θα απαντήσουν; - Η 8η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα για τις Γυναίκες δεν θα γιορταστεί φέτος - 80 ημέρες έως 31-12-23: Πώς θα πορευθεί η πληγωμένη Θεσσαλία χωρίς ισχυρή περιφερειακή ηγεσία; - Η Θεσσαλία ξανά στο προσκήνιο - Ισότιμος Εταίρος στο Σχέδιο Ανασυγκρότησης - Ανθεκτικότητας! - Δ. Παπακώστας: Οι ελεύθεροι Θεσσαλοί δεν πείθονται από απερχόμενο περιφερειάρχη - Κυριακή ψηφίζουν αλλαγή - νέα αρχή! - Θεσσαλία: Θέλουμε πρόοδο - ασφάλεια και νέα Ηγεσία στην Περιφέρεια με Γνώση - Ενότητα - Η κάλπη περιφερειακών αιρετών κρύβει εκπλήξεις στις 8-10-23 για το μέλλον της Θεσσαλίας & Θεσσαλών! - Δημήτρης Παπακώστας: Αναμόρφωση συστήματος Διακυβέρνησης Δήμων - Περιφερειών - «Θέατρο παραλόγου» με τη γέφυρα «Αργύρη» - Σωστά ενεργεί το Υπουργείο Υποδομών: Σύγχρονη Γέφυρα ΤΩΡΑ στον άξονα προς Άρτα - όχι πτυσσόμενη προσωρινή Μπέλευ - Δημήτρης Παπακώστας: Οι Αργιθεάτες ανά τη Θεσσαλία αξίζουν την φροντίδα και του ορεινού Δήμου Αργιθέας, της πατρίδας τους! - Έξι 24ωρα (150 ώρες) ως την e-κατάθεση ψηφοδελτίων ενόψει τοπικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 - Στροφή κατοίκων πόλεων για διακοπές στα ορεινά! - Έργα Ασφάλτου από ΤΕΚ ΑΕ στην επαρχιακή οδό 9 «Βραγκιανά (διασταύρωση) - Β' Μάραθο - Λίμνη - ΙΜ Σπηλιάς» απαιτείται ... θαύμα!!! - Τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΕ Καρδίτσας εκφράζουν οι ακραίες θέσεις για έργα ΑΠΕ του ‘Υπευθύνου’ Περιβάλλοντος; - Τις πταίει; Για μη παραγωγή έργων στον ορεινό Δήμο Αργιθέας; - Περιφερειακός σύμβουλος Πλειοψηφίας αποχωρεί λόγω απαρχαιωμένου οδικού δικτύου στο Πήλιο - Δημήτρης Παπακώστας

Δημήτρης Παπακωστας: Για το κλειστό Δυο μήνες σχολείο Αργιθέας φταίει ο ...Παπακώστας και ο Χατζηπετρής !

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…