Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ) για τις εκλογές

Το χειρότερο δυνατό εκλογικό αποτέλεσμα για την πλειοψηφία των πολιτών και για την ίδια την χώρα, ανέδειξαν οι κάλπες το βράδυ της Κυριακής της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

Η επιχείρηση της εύρεσης συνενόχων στο εκλογικό σώμα από τα κόμματα της νέας κατοχής και της υποτέλειας φαίνεται πως πέτυχε τον σκοπό της τουλάχιστον για την ώρα. Κατάφερε να απονομιμοποιήσει το 61,3% του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος και να δώσει πλέον απρόσκοπτα το δικαίωμα στο καθεστώς, να εγκαθιδρύσει κοινοβουλευτική διακτατορία στον τόπο μας.

Η νέα Βουλή επάξια αναβαθμίζεται από μνημονιακή σε κατοχική, αφού όλα τα κόμματα που την απαρτίζουν, φανερά ή κρυφά νομιμοποιούν και αποδέχονται:
1. Tην κατάλυση της υπόστασης του κράτους με την υπαγωγή στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας.(ΕSM)
2. Την άσκηση κατοχής από τους θεσμούς της ευρωζώνης.
3. Την ανυπαρξία του κράτους δικαίου για τον πολίτη και των θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων.
4. Την άρση της ασυλίας λόγω άσκησης εθνικής κυριαρχίας άνευ όρων και αμετάκλητα.
5. Την εκποίηση της χώρας προς όφελος των δανειστών και την μετατροπή του έλληνα πολίτη σε δουλοπάροικο, μετανάστη στην ίδια του την χώρα.

Δυστυχώς η μεγάλη αποχή εκλογέων στέρησε από τη νέα Βουλή κάθε αντιμνημονιακή φωνή, που είναι ικανή να υπερασπίσει την εθνική ανεξαρτησία και την δημοκρατία από την πλευρά του εθνικού νομίσματος, και να διεκδικήσει την καταγγελία και διαγραφή του παράνομου χρέους με βάση τους όρους του Διεθνούς Δικαίου και προς όφελος του λαού.

Το ΕΠΑΜ έγκαιρα είχε επισημάνει τόσο τις μεθοδεύσεις του καθεστώτος κατ’ εντολή των δανειστών, όσο και τους κινδύνους που ενέχονταν στην δυσκολία με την οποία αντιμετώπισαν μια ευρεία εκλογική μετωπική συμπόρευση οι συγκλίνοντες αντιμνημονιακοί πολιτικοί φορείς και χώροι.

Το ΕΠΑΜ έδωσε έναν συνεπή και τίμιο αγώνα, παρουσιάζοντας καθαρή λύση στην χειμαζόμενη κοινωνία, παρά και ενάντια σε κάθε προσπάθεια αναχαίτισής του. Θα συνεχίσει τον αγώνα, επιδιώκοντας την ενότητα στην βάση του λαού, ενισχύοντας τα δημοκρατικά και πατριωτικά καθήκοντά του, για την υπεράσπιση της πατρίδας. Την σίγουρη οδό απεξάρτησης από κάθε τυρρανία απ’όπου κι αν προέρχεται.

Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ
21 Σεπτεμβρίου 2015




Total
0
Shares
Previous Article

Η Καρδίτσα υποδέχεται την «Φλόγα της Αγάπης»

Next Article

Τον Ερμή Αγιάς υποδέχεται την Τετάρτη ο Α.Σ.Καρδίτσας για το Σούπερ Καπ Θεσσαλίας