Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανακοίνωση της ΓΕ. Π. Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για τη χθεσινή συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο Βόλο

Τρεις συλλήψεις σε Λάρισα και Ελασσόνα - Ένα θανατηφόρο τροχαίο - Σύλληψη ημεδαπού στους Σοφάδες για απόπειρα ληστείας και κλοπή οχήματος - Σύλληψη ημεδαπού για διατάραξη κοινής ησυχίας στη Λάρισα - Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών - Συνελήφθη αλλοδαπός άνδρας σε περιοχή του Δήμου Τεμπών για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών - Εξιχνιάστηκαν πέντε ακόμη κλοπές από οικίες που διαπράχθηκαν σε περιοχές του Δήμου Μετεώρων - Βόλος: Συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα για κλοπή σε εγκαταστάσεις εταιρίας - Συνελήφθησαν τρία άτομα στα Τρίκαλα για κλοπή ποδηλάτων - Ανακοίνωση της ΓΕ. Π. Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για τη χθεσινή συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο Βόλο

Ανακοίνωση της ΓΕ. Π. Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για τη χθεσινή συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο Βόλο

Απογευματινές ώρες χθες, Τρίτη 7 Μαρτίου 2023, στο Βόλο, με πρωτοβουλία συλλογικοτήτων, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση, περίπου 400 ατόμων, με αφορμή το πρόσφατο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας, η οποία κατέληξε στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης. Εκεί, ομάδα περίπου 70 ατόμων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και κρατώντας κοντάρια, επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις, εκτοξεύοντας πέτρες εναντίον τους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό -2- αστυνομικών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι αστυνομικές δυνάμεις για να αποκρούσουν τις επιθέσεις πραγματοποίησαν περιορισμένη χρήση των αναγκαίων ενδεδειγμένων μέσων, ενώ προχώρησαν στην προσαγωγή και σύλληψη ενός ατόμου, για διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, καθώς στην κατοχή του –μεταξύ άλλων- βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σημειώνεται ότι, η συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, ακολουθώντας στη συνέχεια πορεία που κατέληξε στο σημείο απ’ όπου είχαν ξεκινήσει, προξένησε υλικές ζημιές σε μηχάνημα ΑΤΜ, καθώς και πυρκαγιά σε κάδο απορριμμάτων.
Total
0
Shares