Ανακοίνωση της εκ νέου υποψηφιότητας του Δημήτρη (Τάκη) Καμπούρη με τον Δήμαρχο Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου 

Stergiou Andreas Kampouris

Ανακοίνωση της εκ νέου υποψηφιότητας του Δημήτρη (Τάκη) Καμπούρη με τον Δήμαρχο Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης (Τάκης) Καμπούρης – με καταγωγή από το Πετρίλο – ξανά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Ανατολικής Αργιθέας!

Η “ήρεμη δύναμη” της παράταξής μας και πάλι στην πρώτη γραμμή των επικείμενων Δημοτικών εκλογών!

Ο Τάκης κατά την πρώτη μας αυτή θητεία, υπηρέτησε τον Δήμο μέσα από τις θέσεις του Αντιπροέδρου της Οικονομικής Επιτροπής και του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Διακρίθηκε για τη συνέπεια, την εντιμότητα, την αμεσότητα, τη συνεργατικότητα, την αποτελεσματικότητα ειδικά σε στιγμές κρίσεων (όπως στην περίπτωση του ΙΑΝΟΥ) και την ειλικρινή του διάθεση προσφοράς.

Σε όλη αυτήν την έως τώρα κοινή μας πορεία ξεχώρισε, αναμφίβολα, για το ήθος του και την ακεραιότητά του.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική μας κοινωνία και όχι μόνο, που γνωρίζει να “βάζει πλάτη” στα δύσκολα και να κινείται πάντοτε με πνεύμα ομαδικότητας και συλλογικής δουλειάς.

Αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας και η απόφασή του να συνεχίσει ως υποψήφιος, περιποιεί τιμή για τον συνδυασμό μας!

Τάκη, καλή επιτυχία!!!

Προχωράμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – παλαιοί και νέοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, υποψήφιοι Πρόεδροι Μονομελών Δημοτικών Κοινοτήτων, υποψήφιοι Πρόεδροι και Σύμβουλοι Τριμελών Δημοτικών Κοινοτήτων – και δημιουργούμε από κοινού το αρραγές μέτωπο των υγιών δυνάμεων της περιοχής μας!

Η Αργιθέα συνεχίζει ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Ανδρέας Στεργίου
Δήμαρχος Αργιθέας
Total
0
Shares