Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Α.Ε. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

aemouzakiou logo

Από την Α.Ε. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ανακοινώνεται ότι η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2019-20 θα γίνει την Δευτέρα 12 Αυγούστου και ώρα 18.30 στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου.

Επίσης, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων διεργασιών, ανακοινώνεται το νέο, διευρυμένο Δ.Σ., του οποίου η πλήρης σύνθεση είναι η εξής:

Πρόεδρος                                  :Μπούρμπος Βασίλειος

Α΄ Αντιπρόεδρος                      :Βαϊόπουλος Γεώργιος

Β΄ Αντιπρόεδρος                      :Σπύρου Αθανάσιος

Γενικός Γραμματέας               :Παπαντώνης Βλάσης

Ειδικός Γραμματέας               :Σέμπρος Ηλίας

Ταμίας                                      :Πασσιάς Απόστολος

Έφορος Υλικού                        :Γκαγκάς Νικόλαος

Μέλη                                        :Μανίκας Νικόλαος

                                                   Σαλούστρος Νικόλαος

                                                   Τριανταφύλλου Δημήτριος

Με αφορμή την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, η Α.Ε. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ θα ήθελε να τονίσει ότι παραμένοντας πιστή, σταθερή, αναλλοίωτη, ανεπηρέαστη και αμετακίνητη στις αρχές και στο πνεύμα λειτουργίας του συλλόγου, θα στηρίξει και φέτος την προσπάθεια της με γηγενείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται στην συντριπτική τους πλειοψηφία από τις Ακαδημίες της ομάδας, των οποίων η καλύτερη δυνατή οργάνωση και η συνεχής βελτίωση αποτελεί πρωταρχικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο. Πιστεύουμε, υποστηρίζουμε και αποδεικνύουμε ότι οι Ακαδημίες ενός συλλόγου πρέπει να αποτελούν και το λόγο ύπαρξης του, δίνοντας παράλληλα νόημα και οντότητα στην έννοια της κοινωνικής προσφοράς ενός ερασιτεχνικού σωματείου.

Στο πλαίσιο υποστήριξης της παραπάνω προσπάθειας, και με στόχο να επιβραβευτούν οι κόποι που καταβάλλονται, η ομάδα προχώρησε, σε συνεννόηση και με τη σύμφωνη πάντα γνώμη του προπονητή, σε προσεκτικές και επιλεγμένες προσθήκες ποδοσφαιριστών και σε θέσεις που δεν μπορούσαν να καλυφθούν, τουλάχιστον όχι ακόμα, εκ των έσω. Η επιλογή των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών έγινε με αποκλειστικό γνώμονα την παροχή βοήθειας και υποστήριξης των νεαρών ποδοσφαιριστών και με κύριο κριτήριο την πρόθεση ένταξης στο πνεύμα λειτουργίας και γενικότερης προσπάθειας της ομάδας. Αν κριθεί απαραίτητο θα υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αξιολογείται καθημερινά. Ελπίζουμε ο χρόνος να δικαιώσει τις επιλογές μας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλο τον αθλητικό – ποδοσφαιρικό και μη – κόσμο της Καρδίτσας να έχει μια υγιή –κυρίως σωματική αλλά και σε όλα τα επίπεδα – χρονιά, έχοντας πάντα ως αρχή και προτεραιότητα το νόημα του ερασιτεχνικού αθλητισμού.




Total
0
Shares
Previous Article
vatsounia argithea

Με επιτυχία η πρώτη μέρα του φιλανθρωπικού τουρνουά ποδοσφαίρου στο Μουζάκι

Next Article
pas argiueas1

ΠΑΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ: Αγιασμός και πρώτη προπόνηση για φέτος!