Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανακοίνωση συνδυασμού «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΞΥΑΣ»

oxya karditsas dimitris

 

Με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μας, μέσα από συνεργασία, αλληλεγγύη, εθελοντισμό και κοινή προσπάθεια όλων των φορέων της Οξυάς, αποφασίσαμε να συγκροτήσουμε το παρακάτω ψηφοδέλτιο, το οποίο αποτελείται από Οξυώτες που επιθυμούμε χωρίς κανένα προσωπικό όφελος, να προφέρουμε το καλύτερο στον τόπο μας.

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες του χωριού μας, είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε ενωμένοι προκειμένου να τις αντιμετωπίσουμε. Παράλληλα, βασικός μας στόχος είναι να ενταχθούμε με μελέτες σε αναπτυξιακά προγράμματα, όπως έργα οδοποιίας (κεντρικός άξονας του χωριού μας Βαγένια – κέντρου χωριό- Μοναστήρι Αγίας Τριάδος), τα οποία αποτελούν το κυριότερο πρόβλημα του χωριού μας,καθώς και σε προγράμματα αγροτικής και τουριστικής αναπτυξιακής κλπ.

Ζητάμε τη στήριξή σας, για μια Οξυά καλύτερη και ευχόμαστε σε όλους τους συγχωριανούς μας υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους καλή επιτυχία.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

1. Ευθυμίου Λάμπρος του Βασιλείου

Πτυχιούχος Τεχνικής Σχολής Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων.

2. Κουτσικουρής Αλέξανδρος του Χρήστου

Εκπαιδευτικός Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΕΙ.

3. Σωτηρίου Σπύρος του Ηλία

Συνταξιούχος.

4. Τόλια Ελένη του Κων/νου

Τεχνολόγος Γεωπόνος.

5. Χαλίλη Αναστασία του Βασιλείου

Επιμελήτρια Δικαστικών Υπαλλήλων.




Total
0
Shares
Previous Article
Παιδικοί Σταθμοί

Ξεκίνησαν σήμερα (6/5) οι εγγραφές σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά – Δικαιολογητικά

Next Article
gomfoi basket 3

Γ.Σ.Γόμφων: «ΣΑΡΩΣΕ» το Σπάρτακο και φορτσάρει για τον τελικό!

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…