Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Καρδίτσας για τις εκλογές


 

Αγαπητοί συνδημότες, οι Ευρωεκλογές τελείωσαν, έχουν τελειώσει όμως και οι εκλογές της τοπικής Αυτοδιοίκησης, όλοι κρινόμαστε πλέον εκ’ του αποτελέσματος και από την θεσμική θέση και το ρόλο που είχε ο καθένας. Πολλά ακούστηκαν πολλά γράφτηκαν και πολλά καταλογίστηκαν στην ΝΟ.Δ.Ε. και στο πρόσωπο του προέδρου της.

Τα ποσοστά των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών και της τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού είναι τα υψηλότερα που έχει λάβει η Νέα Δημοκρατία σε όλη την Θεσσαλία για τον Νομό Καρδίτσας και η συσπείρωση του των ψηφοφόρων αρκετά μεγάλη.

Με την ολοκλήρωση και της δεύτερης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών και αποτιμώντας τα αποτελέσματα, η ΝΟ.Δ.Ε. Καρδίτσας δικαιώνεται πλήρως, για τις θέσεις και την στάση που τήρησε καθόλη την διάρκεια της προεκλογική περιόδου. Διαπιστώνετε ότι η πρωτεύουσα του Νομού, ο Δήμος Καρδίτσας θα διοικηθεί από την 1η Σεπτεμβρίου χωρίς κανένα πρόβλημα, παρά τις αρρυθμίες που θα επιφέρει ο νόμος του Κλεισθένη στις νέες Διοικήσεις της τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού.

Οφείλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε όλους τους συνδημότες για την θετική ψήφο τους στις ευρωεκλογές και στους συνδυασμούς που συμμετείχαν στελέχη και υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειακοί Σύμβουλοι που  ανήκουν στην Νέα Δημοκρατία. Να συγχαρούμε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό για την επανεκλογή του και τους Περιφερειακούς συμβούλους που έχουν εκλεγεί. Συγχαίρουμε τον κ. Τσιάκο Βασίλη για την εκλογή του στη θέση του Δήμαρχου Καρδίτσας και όσους συμμετείχαν στην ολοκλήρωση του θετικού αποτελέσματος στον β’ γύρο. Το νέο Δήμαρχο Μουζακίου κ. ΣΤΑΘΗ Θεοφάνη και όσους τον στήριξαν για την εκλογή στον β’ γύρο, τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Σοφάδων κ. Σκάρλο Θάνο καθώς και όλους τους εκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους όλων των συνδυασμών. Τους υποψήφιους Δημάρχους κ. Καραλή Αχιλλέα υποψήφιο στον Δήμο Παλαμά και τον κ. Χασιώτη Γιώργο υποψήφιο στον Δήμο Αργιθέας για την προσπάθεια που κάνανε και όλους τους Δημοτικούς Σύμβουλους που εκλέγονται. Να συγχαρούμε όλους τους υποψήφιους που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια ασχέτως αποτελέσματος, διότι η συμμετοχή και μόνο δείχνει ότι τους ενδιαφέρει ο τόπος τους, οι συνάνθρωποι τους και η επίλυση των προβλημάτων των περιοχών που διαμένουν. Συγχαίρουμε επίσης και τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους: ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ Γεώργιο δήμαρχο Παλαμά,  ΝΑΝΟ Παναγιώτη δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα και ΣΤΕΡΓΙΟΥ Ανδρέα δήμαρχο Αργιθέας.

Τέλος καλούμε αυτούς που είχαν άλλη άποψη και στήριξαν η συμμετείχαν σε συνδυασμούς που δεν ανήκαν στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας να συστρατευτούν μαζί μας για την μητέρα των μαχών τις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου, να στηρίξουν την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να γίνει πράξη η πολιτική αλλαγή προς όφελος όλων των Ελλήνων

Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Καρδίτσας

Τσιούκης Λάμπρος


Total
0
Shares
Previous Article

Βελτιώνει σημεία του οδικού δικτυού της Π.Ε. Τρικάλων η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article

Λύση στο Υδρευτικό πρόβλημα Τ.Κ. Μπελοκομίτη

Total
0
Share