Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου Δήμου Λαρισαίων για το τραγικό περιστατικό και την απώλεια φοιτητή από την κατάρρευση τμήματος περίφραξης ιδιωτικής οικίας.

nekros foititis Larisa 11

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου Δήμου Λαρισαίων για το τραγικό περιστατικό και την απώλεια φοιτητή από την κατάρρευση τμήματος περίφραξης ιδιωτικής οικίας.

Εκφράζουμε την βαθύτατη οδύνη μας για το θάνατο του 22χρονου φοιτητή, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν για άγνωστους λόγους υποχώρησε τμήμα περίφραξης ιδιωτικής εγκαταλειμμένης  οικίας στη Λάρισα.

Πρόκειται, αναμφίβολα για τραγωδία, τα αίτια της οποίας διερευνούν οι αρμόδιες αρχές.

Με αφορμή αυτό το τραγικό περιστατικό επισημαίνουμε για μια ακόμα φορά στους ιδιοκτήτες τέτοιων επικίνδυνων  κτιρίων ότι η άρση της επικινδυνότητας σύμφωνα με το νόμο, είναι αποκλειστική ευθύνη τους.




Total
0
Shares
Previous Article
nekros foititis Larisa

22χρονος καταπλακώθηκε από κολώνα και έχασε τη ζωή του στο κέντρο της Λάρισας (φωτ.)

Next Article
tileoptikes metadoseis

Οι αθλητικές μεταδόσεις 20/2/2022

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…