Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανακοίνωση Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Καρδίτσας – Κακοκαιρία Daniel

eliniki omada diasosis

Ανακοίνωση Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Καρδίτσας – Κακοκαιρία Daniel

Mε την παρούσα ανακοίνωση, θέλουμε αρχικά να εκφράσουμε την βαθύτατη λύπη μας για τα θύματα που προκάλεσε η κακοκαιρία “Daniel” στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Τα μέλη της ΕΟΔ Καρδίτσας βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή σε επιχειρησιακή ετοιμότητα, φέρνοντας εις πέρας πλήθος απεγκλωβισμών στην πόλη της Καρδίτσας και των γειτονικών χωριών σε μια άψογη συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας και του ΕΚΑΒ καθώς επίσης και τις εθελοντικές οργανώσεις Πολιτικής Προστασίας Ραδιολέσχη Καρδίτσας και Λέσχη 4×4 Καρδίτσας όπου και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Επιπρόσθετα, καθ’ όλη τη διάρκεια των επιχειρήσεων με εναέρια μέσα, από όλη τη Θεσσαλία, το ανθρώπινο δυναμικό της ΕΟΔ Καρδίτσας με όλο τον υγειονομικό εξοπλισμό της βρέθηκε από την πρώτη ώρα στο χώρο υποδοχής στο γήπεδο του Αστέρα, υποστηρίζοντας επίγεια τις μεταφορές των διασωθέντων προς το υπαίθριο κέντρο διαλογής, ενώ υγειονομικοί μέλη της ΕΟΔ Καρδίτσας προσέφεραν τα μέγιστα στους διασωθέντες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας και τους εναέριους συντονιστές για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στα μέλη της ΕΟΔ Καρδίτσας, πετυχαίνοντας μια άψογη συνεργασία.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλους τους γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, ΕΚΑΒ, απλούς πολίτες και εθελοντές που βοήθησαν στην υποδοχή των 600 ανθρώπων, καταβάλλοντας  μέγιστες προσπάθειες σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Ως εθελοντές της ΕΟΔ Καρδίτσας θέλουμε να ζητήσουμε δημόσια συγνώμη για όσους ανθρώπους δεν καταφέραμε να βοηθήσουμε.Η ΕΟΔ Καρδίτσας με αφοσίωση και αλληλεγγύη θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας
Total
0
Shares
Previous Article
antliostasio Toev 1

Η στρατηγική κατεύθυνση αντιμετώπισης του υδατικού προβλήματος Θεσσαλίας

Next Article
2023.09.15QGIS Maps KarlaLakeAreaFlood 1

«Ιστορικό “ρεκόρ” έκτασης της επιφάνειας της ”Λίμνης Κάρλας”, το απόγευμα της “Παρασκευής 15/09/2023”, από την πλημμύρα στην “Θεσσαλία” σύμφωνα με δορυφορικά δεδομένα».

Related Posts

ena akdilwsi larisa
Διαβάστε περισσότερα

Εκδήλωση ΕΝΑ στη Λάρισα | Το στοίχημα της ανασυγκρότησης της πλημμυροπαθούς Θεσσαλίας: Πλαίσιο, όροι & χρονοδιάγραμμα

Εκδήλωση ΕΝΑ στη Λάρισα | Το στοίχημα της ανασυγκρότησης της πλημμυροπαθούς Θεσσαλίας: Πλαίσιο, όροι & χρονοδιάγραμμα Το Παράρτημα…
diavrwseis anaxwmata Telios
Διαβάστε περισσότερα

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Τέλιου σε έργα αποκατάστασης αναχωμάτων από διαβρώσεις

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Τέλιου σε έργα αποκατάστασης αναχωμάτων από διαβρώσεις Αυτοψία σε έργα αποκατάστασης…